You are here: Home » Beauty » Nieuw: Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel

Nieuw: Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel

geschreven door Constance

Andrélon introduceert iets nieuws voor je lichaam voor onder douche en dit zijn heerlijke douchegels met de toevoeging  Encapsulated Fragrance Technology en hierdoor je kan je nog langer nagenieten van de geuren van de gels, tot wel 12 uur na het douchen.

De 3 douchegels zijn er in de geuren Pioenroos & Lychee, Blauwe Bes & Patchouli en Groene Thee & Kokoswater. De uitbreiding van de Andrélon Skin lijn volgt na de succesvolle introductie van de Andrélon Skin Ochtend  Boost   Doucheschuim.   De nieuwe douchegels  geven je een oppepper onder de douche en zijn ook heerlijk na je workout of een rondje hardlopen om je energie te geven.

PIOENROOS & LYCHEE. Voor alle momenten dat je lichaam een oppepper kan gebruiken is deze variant meer dan welkom. Geniet van de bloemige geur van exotische lychee en je bent de hele dag het zonnetje in huis.
BLAUWE  BES  &  PATCHOULI.
De  zwoele kruidige geur van patchouli  is  niet voor niets  al  jaren een geliefde  geurnoot  in  populaire  damesparfums.  Gemixt  met  het  verfrissende  accent van blauwe bessen geniet je van een bijzondere geurbeleving.
GROENE THEE & KOKOS WATER.
Je drinkt deze healthy drinks vast weleens als verkwikkende dorstlesser maar de unieke geurcombinatie  zorgt  eveneens  voor een energy boost voor je lichaam. En daar heb je de hele dag lang plezier van.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com