You are here: Home » Accessoires » Nieuw; de invisibobble GET FIT collectie

Nieuw; de invisibobble GET FIT collectie

geschreven door Constance

Al aan het trainen voor een summerbody? Actiever worden en fitter zijn staat ook voor deze zomer op ons lijstje, maar welke work-out past het beste bij jou? Relaxte yogasessie om de dag goed mee te beginnen of super intensieve bokslessen? Er is hoe dan ook één ding dat zeker is; met de nieuwe invisibobble GET FIT collectie wordt sporten een stuk leuker.


De nieuwe invisibobble GET FIT collectie bestaat uit het GET IN SHAPE Duo Pack en de handige MULTIBAND met 2-in-1 functie die er samen voor zorgen dat je je haren tijdens elke sport in bedwang kunt houden. Het was nog nooit zo leuk om te trainen voor een summerproof lichaam.

Het handige, limited-edition Duo Pack met de formaten ORIGINAL en POWER is dé perfecte buddy voor in elke sporttas. Welke invisibobble je kiest, is afhankelijk van de hoeveelheid grip die je nodig hebt tijdens je training. Terwijl de Mint To Be je haren in het dagelijks leven in goede vorm houdt én helpt bij minder inspannende oefeningen, is de Crystal Clear, door zijn dikkere spiraalvorm, het ideale hulpmiddel voor intensieve sporten zoals boksen en tennissen. A

De invisibobble MULTIBAND kan op 2 verschillende manieren worden gebruikt, met als 1e optie de klassieke haarband die effectief je haren uit je gezicht houdt. Een 2e optie is om ook de integrated invisibobble te gebruiken om je haren in een paardenstaart te dragen, waardoor een extra haarelastiek niet meer nodig is. Hiermee heb je nooit meer last van losse plukjes haar die in je gezicht hangen tijdens je work-out.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com