Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Nieuwe mascara’s bij Etos Nieuwe mascara’s bij Etos
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Batiste Golden Rose droogshampoo Batiste Golden Rose droogshampoo
  • Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond
  • De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop
shoppen

CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe!

We kennen het allemaal wel; je hebt net je haren geföhnd en jouw lokken vallen perfect. Daarnaast ben je van tevoren ook nog eens in de weer geweest met heat protectors ter bescherming. Je weet dat zodra je de deur uitstapt het gauw gedaan kan zijn met je perfecte coupe. Met een ruim assortiment aan stylingsproducten zijn er voldoende tools voorhanden om goed voor de dag te komen. Dat kleuren, knippen, fohnen, stylen, krullen en andere mooimakers zijn echter niet fantastisch voor de conditie van het haar. Dus dat is reden dat er vraag was naar een styler die meer volume geeft.
Om aan deze vraag te voldoen, is de revolutionaire, gepatenteerde CIRRUS Wave Styler ontwikkeld! CIRRUS  Wave Styler zorgt zonder elektriciteit of hitte voor een volumeus kapsel. Met 2 sets aan verwisselbare roterende borstels (wavers) creëer je probleemloos volume vanaf de aanzet, zonder hitte en dus zonder beschadiging aan het haar en dat slechts in enkele minuten.

Dit apparaat dat onlangs groots en internationaal is gelanceerd in Hong Kong, is gemakkelijk in gebruik. Het enige wat je moet doen is de CIRRUS Wave Styler tegen je hoofdhuid aan te plaatsen, voorzichtig op de hendel te drukken en los te laten om de rotatie van de drie styling wavers hun werk te laten doen. Je kunt het apparaat vervolgens vlug in je tas stoppen om naar je werk (of andere gelegenheid) mee te nemen en op elk moment van de dag tevoorschijn te toveren voor een quick fix. Breng voor ultiem resultaat een texturizer aan in de aanzet van het haar voorafgaand aan het gebruik van de CIRRUS Wave Styler.

[youtube]https://youtu.be/jddEy4Tn_jw[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?