You are here: Home » Accessoires » Vaderdag cadeautip: de draagbare USB-C Monitor van AOC

Vaderdag cadeautip: de draagbare USB-C Monitor van AOC

geschreven door Constance

Ben je regelmatig onderweg en zoek je een draagbare monitor, dan is de AOC USB-C monitor perfect. De I1601FWUX met USB-C connectiviteit kan zowel staand als liggend geplaatst worden en heeft een bijbehorende beschermhoes.


De monitor is ideaal wanneer je een flexibele werk- of levensstijl hebt, maar niet genoeg hebt aan enkel een laptopscherm. Hij is stijlvol, slechts 8,5 mm dik en weegt maar 800 gram, waardoor hij in bijna elke tas past en gemakkelijk mee te nemen is. De monitor wordt geleverd met beschermhoes die tevens functioneert als houder waarmee je hem horizontaal en verticaal kunt wegzetten.


De I1601FWUX is uitgerust met een IPS-scherm van 15,6 inch en een FHD-resolutie van 1920 op 1080 pixels. Dankzij de USB Type-C technologie is er maar één kabel nodig voor zowel de stroom als het beeld. Het beeld van deze monitor is extra prettig in gebruik, doordat het vanaf alle kijkhoeken met 160 graden dezelfde kwaliteit vergeeft. Daarbij is het uitgerust met de AOC Low Blue Light mode dat potentieel schadelijke blauwe kortegolf lichtstralen vermindert en de ogen beschermt.

[youtube]https://youtu.be/HNjYOxJ4ZUk[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?