You are here: Home » Eten & koken » WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus

WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus

geschreven door Constance

Dol op brownies? Is het dan niet geweldig wanneer je een brownie kan bestellen in je favoriete smaak en deze in je brievenbus ontvangt? Dus je hoeft niet thuis te blijven voor de pakketbezorger, het past gewoon door je brievenbus. En er zijn veel smaken, dus voor dus voor ieder wat wils! Heerlijk als dessert of gewoon als je thuis komt na een lange dag werken: heerlijk genieten van je eigen moment dat kan allemaal bij WALDO.


WALDO biedt nu ook de mogelijk je eigen brownie-account te beheren. Je zit nergens aan vast en hebt het zelf in de hand wanneer je brownies laat bezorgen. Je kan er zelfs voor kiezen om de brownies eenmalig bij iemand anders te bezorgen, gewoon omdat diegene dat verdient. Het assortiment bestaat uit maar 9 verschillende soorten brownies, bij elke bestelling kies je zelf welke brownies je wenst te ontvangen. Alle brownies worden vers gemaakt, zodra je ze ontvangt kunnen de de brownies nog zéker een paar dagen worden bewaren.

En sinds begin deze maand zijn de deuren van de 1e WALDO-winkel geopend aan de Elandsgracht 91 te Amsterdam. Een letterlijk én figuurlijke smaaksensatie. In de winkel zal WALDO een nieuw concept lanceren waar iedereen van droomt: Stel je eigen taartje/dessert samen! Ter plekke in de winkel kies je je eigen taartbodem (zanddeeg bodem, chocolade krokant, amandelcake), vervolgens kies je je vulling (cheesecake, chocolade, lemon) en dáárna kies je je eigen topping. Denk aan merengue, noten crumble of frambozen saus. Hoe custommade wil je het hebben? En natuurlijk is het overige assortiment van WALDO uiteraard ook in de winkel verkrijgbaar; mini-taartjes, grote taarten (8 personen), scones, eclairs en brownies.
Heb je geen zin om uit huis te gaan en woon je in de buurt van de winkel in Amsterdam? Dan kun je het gehele assortiment, inclusief de custommade taartjes, óók voortaan online bestellen via Foodora. Even online klikken en binnen een half uur heb je je custommade taartje/dessert in huis.

Waar zijn de producten van WALDO nog meer verkrijgbaar? Elke vrijdag op de weekmarkt Stadsplein/Rembrandtweg, Amstelveen en elke zaterdag op de Grote Markt, Haarlem. En tijdens de Rollende Keukens Amsterdam, Taste of Amsterdam en Festival TREK Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com