You are here: Home » Beauty » Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn

Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn

geschreven door Constance

Action lanceert voor het eerst een productlijn zonnebrandbescherming: Zenova. Het nieuwe eigen merk biedt diverse producten voor het optimaal beschermen van de huid tegen de schadelijke invloeden van de zon. Alle producten zijn dermatologisch getest, waterresistent en rijk aan vitamine E.

Speciaal voor de gevoelige huid is er een zonnemelk zonder parfum en met een milde conservering. Dit geldt ook voor de zonnebrandbeschermingsproducten voor kinderen die verkrijgbaar zijn in een handige triggerspray- en roll-on verpakking, waardoor de crèmes gemakkelijk aan te brengen zijn. Na blootstelling aan de zon geven de aftersunproducten de nodige verkoeling en hydratatie aan de huid.

De Zenova Sun Spray SPF 20, SPF 30 en SPF 50 verzacht de huid en helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. De zonnespray’s zijn waterresistent, trekt snel in en zijn geschikt voor alle huidtypes. De toegevoegde vitamine E verzorgt en verzacht de huid.
Zenova Sun Milk Sensitive SPF20, SPF 30 en SPF 50 verzacht de huid en helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. De zonnemelk bevat geen parfum en door de milde conservering is de zonnemelk geschikt voor de gevoelige huid. De zonnemelk is waterresistent. De toegevoegde vitamine E verzorgt en verzacht de huid.
Zenova Protect & Bronze Milk SPF 20 helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon en stimuleert de natuurlijke productie van melanine voor een prachtig natuurlijke bruining van de huid. De zonnemelk is waterresistent. De toegevoegde vitamine E verzorgt en verzacht de huid.
Zenova Sun Cream Face SPF 30 helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon en helpt vroegtijdige
huidveroudering in het gezicht door blootstelling aan zonlicht te voorkomen. De crème zit in een handige tube en is waterresistent. De toegevoegde vitamine E verzorgt en verzacht de huid.
Zenova Sun Oil Spray SPF 6 met jojoba-olie helpt de vochtbalans van de huid te ondersteunen en geeft een gelijkmatige bruine tint. De spray is speciaal bedoelt voor mensen met een reeds (zon)gebruinde huid en die niet gevoelig is voor verbranden.
Zenova Sun Spray Clear & Protect SPF 30 is een niet-vette zonnespray welke de huid helpt te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. De spray is waterresistent en biedt direct UVA- en UVB-bescherming.

Zenova Kids Sun Spray SPF 30 en SPF 50 zit in een handige ‘triggerspray’ zodat je bij je kinderen gemakkelijker een zonnebrandmiddel kan aanbrengen. Het verzacht de huid en helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van
de zon. De zonnespray bevat geen parfum en door de milde conservering is de zonnespray geschikt voor de gevoelige kinderhuid. De zonnespray is waterresistent. De toegevoegde vitamine E verzorgt en verzacht de huid.
Zenova Kids Sun Roll-On SPF 50+ zit in een handige roller voor het gemakkelijk aanbrengen van een zonnebrandmiddel
bij kinderen. Het verzacht de huid en helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. Het bevat geen
parfum en door de milde conservering is de Sun Roll-On geschikt voor de gevoelige kinderhuid. De Sun Roll-On is
waterresistent. De toegevoegde vitamine E verzorgt en verzacht de huid.
Zenova After Sun Spray verkoelt de huid en maakt de huid zacht en soepel. Het helpt uitdroging van de huid te
voorkomen. Door de toegevoegde menthol heeft de spray een verkoelend effect op de huid. De aftersun spray is geschikt voor alle huidtypes.
Zenova Aloe Vera Cooling Gel verkoelt de huid en maakt de huid zacht en soepel. Dankzij het langdurige effect en snelle opname helpt het uitdroging van de huid voorkomen. De cooling gel is niet vet en trekt snel in. De Aloe Vera Cooling Gel is geschikt voor alle huidtypes.
Zenova Aftersun Milk verkoelt de huid en maakt de huid zacht en soepel. Het helpt uitdroging van de huid te voorkomen. Door de toegevoegde menthol heeft de milk een verkoelend effect op de huid. De aftersun milk is geschikt voor alle huidtypes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com