Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • Hoe het zomergevoel vast met Spa Touch of Coconut Hoe het zomergevoel vast met Spa Touch of Coconut
  • De ijsketen Baskin-Robbins komt naar Nederland De ijsketen Baskin-Robbins komt naar Nederland
shoppen

Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream

Testman en ik zijn dol op ijs, maar ja die calorieën…… Maar nu is er Oppo Ice Cream (verkrijgbaar bij Albert Heijn) en behalve dat dit ijs er is in 3 heerlijke smaken, is Oppo gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat, in vergelijking met traditioneel roomijs, veel minder suiker en calorieën.

Oppo wordt bereid met verse weidemelk, Virgine kokosolie en steviablad in plaats van de gebruikelijke room en suiker en bevat maar (maximaal) 40 calorieën per bolletje.  De 3 smaken zijn Madagascan Vanilla, Colombian Chocolade & Hazelnut en Salted Caramel. Het vanille ijs bevat de wilde Afrikaanse baobab, een zoete vrucht van de eeuwenoude ‘boom des levens’. De chocolade variant is gemaakt met de Colombiaanse cacao ‘Fino di Aroma’, die bekend staat om zijn rijke nootachtige smaak. De held van het gezouten karamel ijs is lucuma, een Peruaanse vrucht met een natuurlijke karamelachtige smaak.

De unieke ingrediënten en het feit dat Oppo ongekend laag in calorieën is, maken het roomijs breed inzetbaar. Zo gebruiken vele fans Oppo bij het ontbijt. Een simpel bakje havermout of ontbijtpannenkoek wordt veel lekkerder met een bolletje Oppo erbij. Hier speelt Oppo graag op in en heeft een aantal heerlijke recepten op de website staan.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?