You are here: Home » Accessoires » Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen

Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen

geschreven door Constance

Fitbit heeft wereldwijd de Fitbit Versa gelanceerd en de Versa is de lichtste metalen smartwatch op de Amerikaanse markt en is een combi tussen eigentijds design, geavanceerde health- en fitnessfuncties en een batterij die tot ruim 4 dagen meegaat met slimme extra’s en ondersteuning voor alle gangbare besturingsplatforms.


Met ingang van mei as. zijn de volgende nieuwe Fitbit-functies beschikbaar:
Snelle antwoorden: Gebruikers van Androidtoestellen kunnen onderweg snel op berichten reageren via hun Fitbit Versa en Fitbit Ionic smartwatches. Daarbij kan men tot 5 zelf samen te stellen standaardantwoorden van maximaal 60 tekens verzenden in reactie op sms’jes en meldingen van berichtenapps als WhatsApp en Facebook Messenger.
Female health tracking: Beschikbaar vrouwen, in de Fitbit app om zo hun maandcyclus en bijbehorende verschijnselen te volgen. De functie geeft een beter en completer overzicht van je gezondheids- en conditiegegevens. En de dames die gebruik maken van de Versa en Ionic kunnen de female health tracking-informatie ook op hun smartwatch bekijken.

De Versa draait op Fitbit OS 2.0 en maakt dagelijkse en wekelijkse gezondheids- en conditiedata ook onderweg nog makkelijker toegankelijk dankzij een nieuw ontworpen dashboard met onder meer actiegerichte, motiverende boodschappen, handige tips & tricks en aanmoedigingen om je te helpen je bewegings- en conditiedoelen te bereiken. Voorbeelden van geavanceerde health- en fitnessfuncties zijn gepersonaliseerde on-screen workouts met Fitbit Coach, verbeterde 24/7 PurePulse hartslagmeting, meer dan 15 trainingsopties, een automatische SmartTrack zwemmodus (de Versa is tot 50 meter diep waterbestendig) en automatische registratie van je slaapfase.
[youtube]https://youtu.be/Z3bBTrNMY1w[/youtube]
Naast de nieuwe snelle antwoorden voor Android-gebruikers biedt Versa alle slimme functies die je nodig hebt: app, agenda, oproep- en sms-meldingen van je smartphone; toegang tot Fitbit’s groeiende App Gallery met keuze uit meer dan 700 populaire apps van ontwikkelaars, bekende sportmerken en Fitbit Labs, plus aanpasbare wijzerplaten, en on-device muziek voor extra motivatie met toegang tot Deezer, en je eigen favoriete afspeellijsten. De Versa ondersteunt al deze functies en mogelijkheden met een batterij die tot ruim 4 dagen meegaat. En natuurlijk is de Versa net als alle andere Fitbit-apparaten geschikt voor Android, iOS en Windows.

De Fitbit Versa is uitgevoerd met zwarte polsband en zwart aluminium frame, grijze polsband met zilverkleurig aluminium frame en perzikkleurige polsband met roségoud aluminium frame. De Fitbit Versa Special Edition is leverbaar met een lavendelkleurige band en roségoud aluminium frame, of houtskool band met grafiet aluminium frame; beide met een extra zwart-klassieke band.

Om het hele gezin te motiveren met bewegen introduceert Fitbit in het tweede kwartaal van 2018 haar eerste bewegingstracker voor kinderen, de Fitbit Ace.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com