You are here: Home » Accessoires » Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie

Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie

geschreven door Constance

Ook dit seizoen zijn zachte pasteltinten nog overal terug te vinden. Het koffermerk SUITSUIT speelt hierop in met haar Fabulous Fifties collectie. De retro vormgeving en pastelkleuren uit de jaren ’50 zijn de inspiratiebron geweest. De collectie bestaat uit koffers, packing cubes (organizers), toilettassen, reistassen en beschermhoezen in verschillende maten en kleuren. Kortom: een collectie met must haves voor vrouwen die graag in stijl reizen.

De items uit de Fabulous Fifties collectie zijn geschikt voor verschillende reizen. Een citytrip op de planning? Kies dan voor de handbagagekoffer. Langer op reis? Dan zijn de koffers is de maten M of L perfect. Met behulp van de packing cubes en beauty set blijven kleding, lingerie, toiletspullen en accessoires netjes en overzichtelijk opgeborgen tijdens de reis. De bijbehorende beschermhoes houdt de koffer onderweg vrij van stof, vuil en beschadigingen. De Fabulous Fifties handtas is erg geschikt voor een dagje shoppen, sightseeing of naar het strand. Alle items zijn verkrijgbaar in de kleuren Pink Dust, Mango Cream, Lumis Mint en Paisley Purple.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com