Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Travis lanceert een nieuw vertaalapparaat; Travis Blue Travis lanceert een nieuw vertaalapparaat; Travis Blue
  • Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • Cabin Zero handbagage Cabin Zero handbagage
  • Samsonite S’Cure koffers Samsonite S’Cure koffers
shoppen

Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie

Ook dit seizoen zijn zachte pasteltinten nog overal terug te vinden. Het koffermerk SUITSUIT speelt hierop in met haar Fabulous Fifties collectie. De retro vormgeving en pastelkleuren uit de jaren ’50 zijn de inspiratiebron geweest. De collectie bestaat uit koffers, packing cubes (organizers), toilettassen, reistassen en beschermhoezen in verschillende maten en kleuren. Kortom: een collectie met must haves voor vrouwen die graag in stijl reizen.

De items uit de Fabulous Fifties collectie zijn geschikt voor verschillende reizen. Een citytrip op de planning? Kies dan voor de handbagagekoffer. Langer op reis? Dan zijn de koffers is de maten M of L perfect. Met behulp van de packing cubes en beauty set blijven kleding, lingerie, toiletspullen en accessoires netjes en overzichtelijk opgeborgen tijdens de reis. De bijbehorende beschermhoes houdt de koffer onderweg vrij van stof, vuil en beschadigingen. De Fabulous Fifties handtas is erg geschikt voor een dagje shoppen, sightseeing of naar het strand. Alle items zijn verkrijgbaar in de kleuren Pink Dust, Mango Cream, Lumis Mint en Paisley Purple.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?