You are here: Home » Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip

Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip

geschreven door Constance

Een paar weken geleden heb ik kennis gemaakt met de Aquarius Hair Turban. En zoals de naam het zegt, dit is een haar tulband maar wel dan wel een speciale. Want je weet natuurlijk wel dat het föhnen van je haar beschadigingen kan geven, maar dat geldt voor het droogwrijven van je haar met een handdoek.

De manier waarop je je haar droogt is erg belangrijk voor mooi en gezond haar. Je haar is namelijk op zijn kwetsbaarst als het nat is. Dit komt doordat bij nat haar de minuscule schubbetjes in het haar open gaan staan. Het is dan erg belangrijk om je haar niet droog te wrijven met een handdoek. Daarom is de Aquarius Hair Turban ontwikkeld.

De Aquarius Hair Turban is gemaakt van een speciale microvezel die een zeer snelle opname en verspreiding van water combineert met een heerlijke zachtheid. De combinatie van 70 % polyester en 30 % nylon is hiervoor optimaal. De fijne wafel structuur geeft een heerlijk luxe gevoel. Behalve dat je haar heel snel droog is, verkomt de Turban ook pluizend haar

Naast het feit dat je of wit of donker grijs gewoon mooi vindt, is de donker grijze Hair Turban speciaal ontwikkeld voor (net) geverfd haar. En hij kan gewoon in de wasmachine, op 40 graden gewassen worden.

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?