You are here: Home » Eten & koken » Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen

Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen

geschreven door Constance

Kwekkeboom Oven lanceert in samenwerking met Old Amsterdam een unieke nieuwe bitterbal, de Old Amsterdam bitterbal. Hiermee voegt Kwekkeboom Oven opnieuw een product toe, dat je snel en makkelijk kunt bereiden in de Airfryer of oven, zónder te hoeven frituren.

De basis van de Kwekkeboom Oven Old Amsterdam bitterbal is een heerlijk romige ragout die is verrijkt met de karaktervolle oude kaas van Old Amsterdam. Voor deze bitterballen zijn alleen de beste ingrediënten geselecteerd: ambachtelijk gemaakte bouillon, verse room en een mix van kruiden en specerijen. In combinatie met de hartige, licht-zoete smaak van de oude kaas van Old Amsterdam een culinaire match made in heaven.

Na ongeveer tien minuten in de oven of Airfryer en je zet een heerlijke bitterbal mét krokant korstje op tafel. De koks van Kwekkeboom Oven ontwikkelden een gepatenteerde coating die in de oven en Airfryer perfect krokant wordt; Crisp Sensation noemen ze dit.

Het huidige assortiment bestaat uit onder meer kroketten, bitterballen, kiphapjes en kaassnacks. Eerder dit jaar werd de Kwekkeboom Oven Black Angus bitterbal geïntroduceerd, royaal gevuld met het superieure malse vlees van de Aberdeen Angus runderen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com