You are here: Home » Beauty » Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning

Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning

geschreven door Constance

Beach girls, surf chicks en beauty addicts opgelet; vanaf deze maand is het Australische tanningmerk Bondi Sands ook verkrijgbaar in Nederland (bij Etos). En als eerste is de Self Tanning Foam geïntroduceerd. De zijdezachte mousse breng je gemakkelijk aan op de huid en binnen enkele seconden neemt je huid het product op, met als resultaat the ultimate flawless tan net alsof je net terug komt van een dagje op het wereldberoemde Australische strand Bondi Beach.

De Self Tanning Foam is er in 2 varianten; Light/Medium en Dark. Gebruik de Light/medium voor een natuurlijke gezonde gloed. En heb je van jezelf al een tintje of ben je klaar for the next big thing op het gebied van zelfbruining? Ga dan voor de dark variant. Deze geavanceerde formule bevat extra concentraat van de actieve stoffen om jouw bruine teint nog beter te accentueren; “Get ready for the darkest tan ever”.

In de foam zit aloë vera om je huid soepel te maken en te verzorgen. Zo geniet je nog langer van je bruine kleur zonder de nadelen van de zon of de zonnebank. De Bondi Sands producten is hoogwaardig en zijn gelijk aan salon kwaliteit. Bondi Sands gebruikt een premium groen/blauwe kleuring voor een natuurlijke teint. Dit in tegenstelling tot andere zelfbruiners die vaak uitgaan van oranje/gele kleuring met een onnatuurlijk bruine kleur als resultaat. Het werkende ingrediënt in tanningproductenis DHA (Dihydroxyacetone) en de concentratie van DHA bepaalt hoe donker je kleur wordt en hoe natuurlijk de kleur oogt. Bondi Sands gebruikt een hoge concentratie DHA, die met zorg is samengesteld, zodat je een mooie natuurlijk bruine kleur krijgt. En om in de zomermood te komen, ruiken de producten naar kokos. En je hebt al binnen 1 uur een mooie natuurlijke bruine kleur.

EEN PRACHTIGE BRUINE TEINT IN 3 SNELLE STAPPEN:
1. Voor een perfecte streeploze gloed zorg je voor een schone, droge huid; vrij van dode huidcellen (scrub de huid voordat je aan de slag gaat)
2. Je brengt de foam handig en snel aan. Gebruik hiervoor de application mitt(handschoen). Gebruik het pompje om een royale hoeveelheid van het product aan te brengen op de application mitt.Vervolgens breng je het aan op benen, armen en je lichaam in roterende bewegingen. Het restant van het product op de application mitt gebruik je voor je gezicht, knieën en ellebogen.
3. Laat minimaal 1 uur intrekken voor een mooie gloed. Voor een echte tan adviseren we om het product 6 to8 uur in te laten werken, waarna je het afspoelt. Douche met warm water en dep de huid daarna droog.
TIP: Gebruik je de light/medium en wil je net dat beetje extra? Breng het 30 minuten na de eerste laag nogmaals aan en laat het dan 6 uur intrekken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com