You are here: Home » Beauty » Slim de zon in met Altruist zonnecrème

Slim de zon in met Altruist zonnecrème

geschreven door Constance

Veilig en verantwoord genieten van de zon is meer en meer een hot topic en de aankomende dagen gaat de zon schijnen en dan is een goede bescherming heel belangrijk. De zonnebrandcrèmes van Altruist combineren de ultieme dermatologische zonbescherming met de beste prijs.

Deze sunscreen is ontwikkeld door 2 experts met een missie: betaalbare zonnebrandcrème aanbieden, zodat iedereen royaal én veelvuldig blijft smeren om zo de kans op huidkanker vanaf zeer jonge leeftijd te helpen verminderen. En Altruist gaat verder: voor elke flacon zonnebrandcrème die wordt verkocht, doneert het merk er een aan kinderen met albinisme in Tanzania.


Altruist benadrukt het belang van een goede voorlichting over het gebruik van zonnebrandcrème en lanceert daarom een simpele ‘smeerroutine’: Breng één theelepel zonnebrandcrème aan op het gezicht, één borrelglaasje op het lichaam en dit doe je 20 minuten voor je de zon in gaat aan en herhaal dit elke 2 uur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com