You are here: Home » Eten & koken » Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek

Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek

geschreven door Constance

Eindelijk wordt het mooi weer, het festivalseizoen is geopend en daar horen lekkere picknicks met vrienden bij. En ik word zelf helemaal blij van een goed verzorgde picknick, maar hoe maak je die? Ik vind het nl. altijd best een ‘gedoe’ om een goede picknick voor te bereiden en daarin ben ik blijkbaar niet de enige. En daarom ben ik extra blij met het nieuwe kookboek; ‘Food en Route’ en hierin staan de allerbeste meeneemrecepten en -tips zodat je van een picknick een feestje kan maken.

In Food en Route zitten verschillende thema’s; picknick op het strand, in het bos of op het water. En denk dan aan ricotta-courgettekoekjes met een frisse yoghurt-muntdip, maar viskoekjes en gehaktballetjes. Maar ook krijg je handige tips voor in de mand. En natuurlijk staan er ook lekkere zoete recepten in het boek, zoals de Matcha-cheesecake met groene thee en pistachenootjes. En hapjes horen drankjes, dus kan je ook terecht voor zelfgemaakte ijsthee met rooibos en frambozen. En voor alles hoef je geen uren in de keuken te staan.

Kortom Food en Route is dé inspiratiebron voor alle outdoorfeestjes, Bring Your Own parties, klassenfeestjes of voor alle andere gelegenheden waarbij je iets te eten moet of wil meenemen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com