Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • La Source alcoholvrije dranken La Source alcoholvrije dranken
  • Knit yourself a merry little christmas sweater Knit yourself a merry little christmas sweater
  • Nieuw boek; Drink meer koffie van Dr. Marklund Nieuw boek; Drink meer koffie van Dr. Marklund
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Be the Best You-planner van Mom in Balance Be the Best You-planner van Mom in Balance
  • Kleurboeken voor volwassenen Kleurboeken voor volwassenen
shoppen

Nieuw boek; LIMONADE, alcoholvrije drankjes voor volwassenen

Wil je niet elke dag een glas wijn of bier drinken (omdat je geen alcohol wil drinken of het gewoon niet lekker vindt) maar ben je het glas water helemaal beu? Wat drink je dan als het weer is om lekker buiten op je terras of balkon te zitten? Arno
en Mireille van Elst weten het wel!

Zij hebben 50 recepten gebundeld voor bijzondere alcoholvrije drankjes, speciaal voor volwassenen. Het boek Limonade is hét alternatief voor iedereen die even geen alcohol wil drinken. Arno en Mireille hebben een cateringbedrijf (The Holy Kauw) en daar kregen zij steeds vaker de vraag of zij voor feestjes geen bijzondere alcoholvrije drankjes konden schenken. En zo is het stoere boek LIMONADE ontstaan, met bijzondere cocktails zoals de ‘Liquid Sushi Shot’. Dit is een pittige shot met zeewier, komkommer, soja en wasabi.

Het boek is onderverdeeld in 6 hoofdstukken; zoet, zuur, bitter, hartig en kruidig en in het 1e hoofdstuk krijg je meer uitleg over het maken van je eigen basissiropen. In de hoofdstukken vind je recepten voor mocktails, ijsthee, limonade en shrubs.

Dus laat de zomer maar komen, wij kunnen niet wachten om eens wat vaker alcoholvrij te genieten!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?