Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart
  • Oudjaarsavond vier je met HEMA Oudjaarsavond vier je met HEMA
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • HEMA introduceert kaars met een verhaal HEMA introduceert kaars met een verhaal
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Ook HEMA viert Halloween Ook HEMA viert Halloween
shoppen

Buiten genieten met HEMA

Met de eerste zonnige dagen achter de rug, én in het vooruitzicht, vind je bij HEMA alles voor het ultieme buiten speelplezier.  Zoals vrolijke luchtbedden, zand- en waterspeelgoed en gezellige buitenspellen. De buiten speelgoedcollectie is vanaf nu te koop bij alle HEMA winkels en via hema.nl.


HEMA biedt een uitgebreid assortiment aan luchtbedden in de leukste vormen. Dobber weg op een HEMA opblaas hashtag, -hart, -papegaai of citroen. De kleintjes kunnen zich vermaken in het Jip en Janneke badje.


Of daag je vrienden uit en speel het balansspel! HEMA introduceert dit nieuwe spel met een speelmat en twee dobbelstenen. Gooi de dobbelstenen en bepaal welke hand of voet jij op de rookworst, tompouce, hart of stroopwafel moet plaatsen.


Bij HEMA vind je een ruim assortiment aan buitenspeelgoed. Van waterpistolen, XL domino, glitter stoepkrijt en springtouwen tot aan een Jip en Janneke dobbelsteen XL.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?