You are here: Home » Eten & koken » Madame Cocosballs

Madame Cocosballs

geschreven door Constance

Een van de leukste jaarlijkse events is de Culiperslunch, en gisteren was het weer zover in de Amsterdamse Kookfabriek. Tijdens deze lunch presenteren een groot aantal restaurants, tellers, uitgevers en delicatesse-specialisten alle nieuwigheden op culinair gebied en de aankomende dagen zal ik mijn persoonlijke favorieten uitlichten.

Ben je net als Testman en ikzelf, dol op kokos? Dan zijn de Madame Cocos cocosballs en Coconutpastry echt iets voor jou! Na enige jaren met Homemade Engelse Pie’s op de mooiste markten in Nederland te hebben gestaan startte Sven Brink een tweede lijn: vers gebakken cocosballs in 5 verschillende smaken en een wisselende seizoenssmaak onder het label Madame Cocos.

Steeds vaker kregen ze, tussen de festivals door, vragen van enthousiastelingen of de cocosballs ook ergens te koop waren en sinds kort liggen ze dan ook bij de Jumbo supermarkten in de schappen.

Maar Madame Cocos is ook een fan van het thuisbakken en je kan, in de webshop, nu ook coconutpastry kopen; cocosdeeg waarmee je heel gemakkelijk zelf de lekkerste cocosballs kunt maken in de smaken naturel, pure chocolade, witte chocolade en rum/rozijnen. Het enige dat je nodig hebt is bakpapier en een ijsschep of twee lepels. Volg de aanwijzingen op de verpakking en binnen 25 minuten geniet je van je eigen versgebakken cocosballs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com