You are here: Home » Beauty » Skincare voor mannen en aftershave balm: Bulldog

Skincare voor mannen en aftershave balm: Bulldog

geschreven door Constance

Het aanbod voor crèmes en verzorgingsproducten  voor mannen is tegenwoordig enorm. De tijd dat je als man een crème moest lenen van je vriendin of vrouw ligt ver achter ons. De keuze is reuze, zeggen we dan en dan moet je wel opvallen als merk. Bulldog doet dat op een leuke manier. Het merk is overigens niet nieuw, het bestaat al sinds 2006 en was een antwoord op veel “vrouwenmerken” die mannenproducten “er bij deden”.

Wat Testman direct opvalt is de knipoog. Bulldog kom uit de UK met Engelse verpakkingen. De sticker met een foto van een Bull Dog met Nederlandse tekst geeft je gelijk een glimlach 😉 En een beetje humor kan geen kwaad in de wereld van gezichtsverzorging, waar merken zichzelf vaak iets te serieus nemen.

Ok, de eerste kennismaking is goed, maar het gaat uiteindelijk om het product zelf, hoe zit het daar mee?
Testman probeerde de “Original Moisturiser” en er vielen gelijk twee dingen op. Allereerst ruikt de Moisturiser erg lekker, of eigenlijk erg, erg lekker. Ok dat is persoonlijk, dat weet ik, maar ik wilde het toch even kwijt. Het tweede is dat Testman een “paar dagen baard” heeft. Niet zo’n “hipster begroeing”, maar een ouderwetse stoppelbaardje. En vaak zijn crèmes of zo dik dat de restanten in je stoppelbaard blijven hangen, of zo dun dat het als water langs je wangen loopt. De Moisturiser van Bulldog is echter precies goed, niet te dik en niet te dun. En dat het goed zit met de oorsprong van de ingrediënten, dat is een extra plus. En dat allemaal voor wat ik zo langs zag komen op internet, voor prijzen dik onder de 10 euro. Daar word je blij van.

Testman probeerde ook de Sensitive Aftershave Balm. Andere ingrediënten, dus ook een ander geur. Iets neutraler, dus wanneer je minder van de geurtjes bent, dan is deze prima. Ook hier een fijne crème, die snel wordt opgenomen. Kortom, ook een prime keuze, mooi product, wat ik zo zag, ook weer dik onder de 10 euro.

Testman kende de cosmetica van Bulldog nog niet, maar wat Testman betreft krijgt de Bulldog een vaste plek op de wastafel in de badkamer.

De producten zijn oa. te koop bij Etos.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking - Lifestylelady.nl 20 mei 2018 - 05:19

[…] en vorige maand getest door Testman (wil je meer weten over de producten van Bulldog, lees dan de review van Testman) vervangt een groot deel van zijn verpakkingen door plastic gemaakt van suikerriet. De tubes van […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com