You are here: Home » Gadget nieuws » Met Unisys Digi-Pet kan je huisdier in de gaten houden tijdens de vliegreis

Met Unisys Digi-Pet kan je huisdier in de gaten houden tijdens de vliegreis

geschreven door Constance

Ik krijg, als purser, vaak de vraag van passagiers waarvan hun huisdier in het vrachtruim mee reizen; ‘Gaat het wel goed met mijn hond(en)?’ of ‘Is mijn kat aan boord en is het wel warm genoeg in het ruim?’

Speciaal voor iedereen die met zijn of haar huisdier reist, introduceert Unisys de Digi-Pet, een nieuwe oplossing ontworpen om de stress weg te nemen die komt kijken bij het transporteren van huisdieren in het laadruim van vliegtuigen, want de Digi-Pet geeft je de mogelijkheid om je huisdier in de gaten te houden en om zelfs met ze te praten, bijv. via je smartphones. Met Digi-Pet kunnen luchtvaartmaatschappijen een nieuw soort transportdienst bieden.

Unisys Digi-Pet gebruikt Internet-of-Things technologie, met slimme sensoren die worden bevestigd aan de kennel of draagmand van het huisdier. De sensoren meten en versturen essentiële meetgegevens voor de gezondheid van het dier, zoals temperatuur, zuurstofniveaus, trillingen en licht en waarschuwen automatisch het baasje en het personeel van de luchtvaartmaatschappij als er factoren zijn die actie vereisen.

Je kunt je, als huisdiereigenaar,  abonneren op live videostreaming, foto’s en gesproken berichten, zodat je huisdier(en) via een app op je smartphone of tablet kan zien en met hen kunt praten.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Will 8 april 2018 - 23:15

Fantastisch!!!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com