You are here: Home » Balkon & stadsterras » HEMA viert de lente

HEMA viert de lente

geschreven door Constance

Aankomend weekend is het rokjesdag, maw. het mooie weer komt er nu echt aan. En bij HEMA vind je alles voor toekomstige tuinfeestjes en lange zomeravonden. Denk aan printjes met ananassen, dragon fruit en citroenen tot aan roze luipaarden en papegaaien, zo tover je tuin, terras of balkon om tot een tropisch paradijs.

HEMA heeft een uitgebreid assortiment kussens, plaids, tafel- en picknickkleden om je tuin mee op te vrolijken.


Met de leuke versiering van HEMA maak je de tuinfeestje extra gezellig. Laat je vrienden lekker zelf hun glas vol tappen uit de handige tropical limonadetap. En maak je tuinfeest helemaal af met de feestelijke bekers, bordjes, vorkjes, prikkers, rietjes, partyprops en slingers.


En wanneer het donker wordt, verlicht je je balkon, terras of tuin met de gezellige solar lampionnen of kleurrijke led verlichtingssnoeren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com