Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Oudjaarsavond vier je met HEMA Oudjaarsavond vier je met HEMA
  • December tip; vogels voeren, juist met Kerst December tip; vogels voeren, juist met Kerst
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
wonen

HEMA viert de lente

Aankomend weekend is het rokjesdag, maw. het mooie weer komt er nu echt aan. En bij HEMA vind je alles voor toekomstige tuinfeestjes en lange zomeravonden. Denk aan printjes met ananassen, dragon fruit en citroenen tot aan roze luipaarden en papegaaien, zo tover je tuin, terras of balkon om tot een tropisch paradijs.

HEMA heeft een uitgebreid assortiment kussens, plaids, tafel- en picknickkleden om je tuin mee op te vrolijken.


Met de leuke versiering van HEMA maak je de tuinfeestje extra gezellig. Laat je vrienden lekker zelf hun glas vol tappen uit de handige tropical limonadetap. En maak je tuinfeest helemaal af met de feestelijke bekers, bordjes, vorkjes, prikkers, rietjes, partyprops en slingers.


En wanneer het donker wordt, verlicht je je balkon, terras of tuin met de gezellige solar lampionnen of kleurrijke led verlichtingssnoeren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?