Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • HEMA schoolagenda HEMA schoolagenda
  • Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas
  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek
  • Buiten genieten met HEMA Buiten genieten met HEMA
wonen

HEMA viert de lente

Aankomend weekend is het rokjesdag, maw. het mooie weer komt er nu echt aan. En bij HEMA vind je alles voor toekomstige tuinfeestjes en lange zomeravonden. Denk aan printjes met ananassen, dragon fruit en citroenen tot aan roze luipaarden en papegaaien, zo tover je tuin, terras of balkon om tot een tropisch paradijs.

HEMA heeft een uitgebreid assortiment kussens, plaids, tafel- en picknickkleden om je tuin mee op te vrolijken.


Met de leuke versiering van HEMA maak je de tuinfeestje extra gezellig. Laat je vrienden lekker zelf hun glas vol tappen uit de handige tropical limonadetap. En maak je tuinfeest helemaal af met de feestelijke bekers, bordjes, vorkjes, prikkers, rietjes, partyprops en slingers.


En wanneer het donker wordt, verlicht je je balkon, terras of tuin met de gezellige solar lampionnen of kleurrijke led verlichtingssnoeren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?