You are here: Home » Beauty » L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen

L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen

geschreven door Constance

L’Oréal Paris is de samenwerking aangegaan met de bekende make-up artist Xelly Cabau van Kasbergen. Xelly zal in 2018 een reeks make-up tutorials maken met het merk om de Parijse Beauty looks ook voor de Nederlandse vrouw toegankelijk te maken. Daarnaast is Xelly het gezicht van de L’Oréal Paris Favorites; de iconische producten zoals True Match, Color Riche en Volume Million Lashes die onmisbaar zijn in ieders make-up tasje.

L’Oréal Paris staat bekend om haar uitgebreide assortiment in alle beautycategorieën. Daarbij had het merk met name in de make-up categorie behoefte aan meer lokale expertise om de veelzijdigheid van haar assortiment en alle make-up trends van dit moment toegankelijk te maken voor elke Nederlandse vrouw.

Naast dat zij een van Nederlands’ beste make-up artists van dit moment is, is Xelly ook een enorm leuke en frisse persoonlijkheid, wat zij weet over te brengen in haar video’s. Dat zien we ook terug in het succes van haar eigen YouTube kanaal en geeft zij vanuit haar expertise makkelijke tips en tricks mee aan onze fans.

Naast het creëren van educatieve content zal Xelly ook het gezicht zijn van de Favorites. De L’Oréal Paris Favorites zijn de meest iconische producten die in Nederland hun strepen hebben verdiend en al jaren favoriet zijn bij vele vrouwen en dit zijn de Color Riche lipstick, de True Match foundation en de Volume Million Lashes mascara. In het kader van deze samenwerking zal op 9 april 2018 ook een limited edition Xellv’s Favorites Color Riche lipstick (kleur 630) uitkomen, exclusief bij Kruidvat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com