You are here: Home » Beauty » Salt Of The Earth deodorant is er nu ook als roller

Salt Of The Earth deodorant is er nu ook als roller

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik de Salt Of The Earth deosprays getest (kijk hier voor dat artikel) en vanaf nu zijn er 2 rollers aan het assortiment toegevoegd, nl. de geurloze unisex Natural Unscented Roll-On en de frisse Pure Aura Lavender & Vanilla Roll-On.

Wat is precies de missie van Salt Of The Earth? Zij hebben maar 1 doel, nl. een 100% natuurlijk en 100% effectief alternatief te bieden voor iedereen die nu nog een ‘traditionele’ deo gebruikt maar die op zoek is naar een natuurlijke variant zonder chemicaliën. Want alle deo’s bevatten geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën en natuurlijk zijn ze dierproof vrij. En ook wordt je witte kleding niet vies door gele of witte vlekken. En Salt Of The Earth is ook geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Het belangrijkste ingrediënt dat gebruikt wordt is potassium alum en dit is een natuurlijk mineraalzout. In Azië wordt dit mineraal al eeuwen als een natuurlijke deodorant gebruikt. Je brengt het aan op de okselhuid en je poriën worden niet afgesloten maar er wordt voorkomen dat er nare geurtjes ontstaan want de bacteriën die de typische ‘zweetgeur’ veroorzaken overleven niet door het zoute mineraal.

De nieuwe roll-ons bevatten niet allen het potassium alum maar Zechstein Magnesiumolie voor een quick dry effect en aloë vera, dus ideaal als je last hebt van een gevoelige okselhuid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com