You are here: Home » Eten & koken » De ijsketen Baskin-Robbins komt naar Nederland

De ijsketen Baskin-Robbins komt naar Nederland

geschreven door Constance

Als je, net als ik, regelmatig in de VS komt, kan je het ijsmerk Baskin-Robbins, tevens ook ’s werelds grootste ijsketen, vast wel. En er is goed nieuws want zij komen naar Nederland en zij gaan bij ons hun nieuwste ice cream bakery concept lanceren.

Baskin-Robbins, al 70 jaar leider op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, opent deze lente haar allereerste winkel in Nederland. In alle Baskin-Robbins winkels zal een uitgebreide selectie van het premium ijs aanwezig zijn, zoals de klassieke smaken Pralines ’n Cream, Jamoca Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry, naast regionale favorieten als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honeycomb Candy.

Baskin-Robbins is meer dan alleen een fijne plek om ijs en andere baked goods te eten. Het is een plek om herinneringen met elkaar te maken en speciale momenten met elkaar te delen. Ook het logo van het Amerikaanse merk laat het uitgebreide assortiment zien. Het cijfer ‘31’ geeft weer dat er voor elke dag een nieuwe, heerlijke smaak is om van te genieten. Deze smaken kunnen ook te allen tijde geproefd worden met de iconische pink spoon. Naast het vaste assortiment van overheerlijke ijssmaken en andere frozen desserts gaat Baskin-Robbins in Nederland ook verschillende drankjes en gebak verkopen zoals lattes, warme chocolademelk, versgebakken Belgische wafels, crêpes, churros en heerlijke cookies en brownies.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com