You are here: Home » Beauty » De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen

De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen

geschreven door Constance

De Klapp Cosmetics EyeTECH serie geeft je huid rond je ogen nieuwe frisheid en zorgt voor een stralend mooie uitstraling. Lange, dichte wimpers, volle wenkbrauwen en strakke oogleden geven een expressieve en vrouwelijke look. de speciale actieve formules van de 3 eyeTECH producten bevorderen de groei van de wimpers, maken de wenkbrauwen voller en voorkomen donkere schaduwen en is een vermoeid en gestresst uiterlijk verleden tijd.

De 100% vegan producten zijn het eyeTECH Eyebrow Booster, het eyeTECH Lash Booster en de eyeTECH Star Fresh Work Out.

Alle producten bevatten een aantal belangrijke en essentiële ingrediënten:
Glycerine is onderdeel van het eigen hydratatie-systeem van de huid. Het is dus geschikt om de huid van vocht te voorzien en wordt daarom heel goed verdragen. Van glycerine wordt gezegd dat het een hydraterende, dus vochtinbrengende werking heeft. Get zou daarbij zelfs het effect van ureum overtreffen. Volgens actueel onderzoek heeft glycerine bovendien een barrière-beschermend effect. Op die manier kan glycerine de huidbarrière stabiliseren door lipidestructuren in de huid vervormbaar te maken.
Biotine is een wateroplosbare vitamine van het B-complex. het is daarom ook bekend als vitamine B7. Biotine speelt vooral een belangrijke rol in de stofwisseling en in de regualtie van de gen-functie. Biotine wordt vaak ook schoonheidsvitamine of vitamine H voor de huid genoemd. De reden hiervoor: biotine ondersteund de groei van gezonde haren, nagels en huid.
Cafeïne vind je niet alleen in een kopje koffie, maar ook in cosmetische producten. Cafeïne helpt om de huid te verstevigen en de bloedsomloop te bevorderen. Cafeïne-cosmetica zorgt bovendien voor een goed humeur, verhoogt het welzijn en geeft frisse energie.
Het actieve Peptide complex verbetert het uiterlijk van het haar. De tripeptide erin behoort tot de familie van de matrikines. Matrikines zijn korte peptidefragmenten. Tripeptide is in staat om de beide verankerende eiwitten collageen IV en laminine-5 te stimuleren. In de actieve formule is het gecombineerd met pathenol. Pathenol dringt gemakkelijk het haar en de haarwortel binnen, hydrateert en verzacht. Bovendien bevordert de actieve formule de vermeerdering van keratinocyten in de matrix van de haarwortel. Op die manier wordt het haar perfect verankerd.
Panthenol wordt in de huid omgezet in pantotheenzuur. Pantotheenzuur wordt niet voor niets, schoonhuidsvitamine of koningin van de huidvitaminen genoemd. Het kan de vochtigheid van droge en gevoelige huid verbeteren. Daardoor blijft de huid langer mooi en soepel. Bovendien heeft panthenol een kalmerende werking. Het heeft voedende eigenschappen en verbetert de elasticiteit van de huid. De vorming van nieuwe huidcellen wordt ondersteund, ter bevordering van de regeneratie van de huid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com