You are here: Home » Ladygadgets » Honeywell lanceert de Lyric C2 WiFi beveiligingscamera

Honeywell lanceert de Lyric C2 WiFi beveiligingscamera

geschreven door Constance

Vroeger was het nog bijzonder, een beveiligingscamera in je huis maar vandaag de dag is het de normaalste zaak van de wereld. Honeywell breidt haar connected homeproducten daarom ook uit met de Honeywell Lyric C2 Wi-Fi beveiligingscamera en hiermee kan je alles in je huis zien én horen en dat 24/7.

Na de Lyric C1 do-it-yourselfcamera (DIY) is de C2-camera de nieuwste toevoeging aan het Lyric-platform. De nieuwe Lyric C2-camera biedt geavanceerde functies als slimme geluidsdetectie en haarscherpe 1080p HD-videokwaliteit. De sensoren herkennen waarschuwende geluiden zoals van een huilende baby of het alarm van een rook- of koolmonoxidedetector. De slimme geluidsdetectiefunctie stuurt je snel een melding op je telefoon of tablet wanneer er iets aan de hand is, zodat je hier direct actie op kunnen ondernemen.

De eenvoudig te installeren C2-camera kan je op tafel neerzetten maar ook aan de muur of het plafond bevestigen. Je kan 4 aanpasbare waarschuwingszones instellen, en per zone een bewegingsgevoeligheid instellen. Zo worden apparaten als een plafondventilator genegeerd, terwijl de C2-camera juist extra let op plekken als ramen en deuren. Dankzij de tweeweg-audiofunctie kunnen gebruikers via de Lyric-app en C2-camera praten met en luisteren naar gezinsleden, ook wanneer ze niet thuis zijn. De geofencingfunctie zet de camera automatisch aan en uit op basis van de locatie van de smartphone van de gebruiker.

De C2-camera heeft geavanceerde technische functies, zoals nachtzicht tot 10 meter en 1080p Full HD-kwaliteit met 6x digitale zoom. Bij gebeurtenissen worden de beelden opgenomen van 5 seconden vóór de gebeurtenis in een clip van 30 seconden, met een breedhoeklens van 145 graden. Dankzij het scherpe beeld zie je nog duidelijker wat de oorzaak van een gebeurtenis is en kan je een eventuele inbreker beter identificeren. De meegeleverde SD-kaart van 8 GB slaat data versleuteld op, zelfs als de wifiverbinding uitvalt. Daarnaast worden videobeelden 24 uur gratis opgeslagen in de cloud, vanwaaruit ze zijn te streamen en downloaden via de Lyric-app.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com