You are here: Home » Audio & video » De nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie

De nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie

geschreven door Constance

Onderstreep je eigen stijl met de nieuwe, toffe designs uit de Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie van Bluetooth-speakers. Hiermee breidt Ultimate Ears zijn serie van draagbare, 100% waterdichte, go-anywhere speakers verder uit en biedt het alle liefhebbers van muziek en feestjes nog meer stijlkeuze. De Freestyle-collectie bestaat uit de volgende vijf designs: Concrete, Avocado, Patches, Raspberry en Unicorn.

De hippe designs uit de collectie zijn gebaseerd op wereldwijde trends uit de muziek- en fashion scene. Ze sluiten daarmee naadloos aan op de leefwereld van de modebewuste liefhebber van muziek en feesten:
Concrete: voor wiens favoriete looks neutraal, maar zeker niet saai is. Concrete is geïnspireerd op urban texture en kent een opvallende combi van verfspatten en schaduw.
Avocado: jouw stijl is subtiel en wat meer ingetogen. Met Avocado ben je altijd klaar voor een fijne portie ‘guac’ & roll.
Patches: jij draagt je hart op je spijkerjas en laat met je pins en patches zien wie je echt bent. Dankzij Patches voeg jij persoonlijkheid toe aan je denim-outfit.
Raspberry: niks is jou te gek want raspberry is ‘fresh, hot & juicy’!
Unicorn: ‘magic’ is jouw middle name. Unicorn is een heerlijke smeltkroes van pastelkleuren.


De Freestyle-collectie is een uitbreiding van de bekroonde WONDERBOOM-speakers en leveren hetzelfde, heldere, 360-graden geluid met een uitgebalanceerde, diepe bass. En ook de Freestyle-collectie is waterdicht en voorzien van het IPX7-keurmerk (en kan dus maximaal 30 minuten worden ondergedompeld in water tot een meter). De opvallende speakers kunnen probleemloos vallen vanaf een hoogte van maximaal 1,5 meter, gaan niet kopje onder en kunnen dankzij de stevige ring aan de bovenkant eenvoudig vastgemaakt worden aan elke tas. De batterij van WONDERBOOM gaat tot 10 uur mee en de Bluetooth-verbinding werkt tot zeker 30 meter afstand. Daarmee is de WONDERBOOM de perfecte partner voor onder de douche, op het strand, tijdens een festival of pool party. Met de Ultimate Ears-knop bovenop de speaker kun je muziek afspelen, pauzeren, skippen en maak je verbinding met tot 2 andere WONDERBOOM-speakers voor dubbel zoveel geluidsplezier.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com