You are here: Home » Beauty » Primark lanceert; de PS…Nudes Collections

Primark lanceert; de PS…Nudes Collections

geschreven door Constance

Primark speelt met haar PS … Nudes Collection helemaal op dé beauty trend van 2018 want deze is helemaal gefocust op highlights en het creëren van een all-out luminous glow to the skin. En Primark weet dat alle make-up liefhebbers geheid enthousiast worden van de perfecte strobe, contour en nude producten die Primark te bieden heeft. Door het gebruik van verschillende producten in diverse nude-tinten, kan een flawless skin en perfect looking lips in een handomdraai gecreëerd worden voor maximale impact.

In de collectie vind je oa.:
PS … Nudes Liquid Lipstick, en deze heeft een matte of metallic finish om elke look af te maken. Door de applicator, is het product makkelijk aan te brengen en past ie gemakkelijk in je handtas.
PS … Nudes 28 Shade Eye Shadow Palette is het ultieme nude-oogpalet om je te helpen bij het creëren van ontelbaar verschillende make-up looks. Met het aantal van 28 tinten die gemakkelijk te blenden zijn, kun je je look gemakkelijk en snel transformeren, from barely there to a smokey look, en alles daartussen in.
PS … Ultimate Lip Collection Set is een lipset waarmee je een subtiele, sexy nude lip voor ’s avonds gemakkelijk tot een daytime lip kunt omtoveren. En je kunt kiezen uit 2 matte crèmes of twee glossy kleuren.


En ook de contour-fans kunnen hun geluk niet op, met producten zoals:
Sculpt het perfecte gezicht met de PS … Nudes Highlight and Contour Kit, dmv. de contour- en highlight-duo applicator. De combinatie van de spons en penseel helpen je bij het mixen en bufferen tot in perfectie. En maak het af met een light brow highlighter om je look af te maken.
Ga voor perfectie kies dan het PS … Nudes 4 Shade Highlight and Contour Palette . De gladde blendbare poeders helpen je een perfecte basis te bouwen die nauwelijks  aanwezig is, maar wel zorgt voor een fijne toegevoegde glow.

De gehele Nudes-range is vanaf nu verkrijgbaar in de Primark winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com