You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » e-Bikes testen tijdens de e-Bike Xperience

e-Bikes testen tijdens de e-Bike Xperience

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een nieuwe e-bike? Of wil je weten welke aandrijving het beste bij jou past? Of heb je vragen over de techniek? Kom dan van 2 t/m 4 maart as. naar E-bike Xperience, het grootste indoor e-bike testevent in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hier kan je e-bikes testen, vergelijken en vind je jouw ideale e-bike in het gigantische aanbod. Hiervoor is een indoor parcours aangelegd van 1,5 kilometer. Fiets over asfalt, klinkers en schelpenzand. Benieuwd of je probleemloos een helling kunt nemen? Ook die maken onderdeel van het parcours.

E-bikes zijn booming en momenteel is 1 op de 3 verkochte nieuwe fietsen is een e-bike. De ontwikkelingen gaan razendsnel zoals verbeterde accu’s, andere aandrijfsystemen en veiligheidssystemen. Voor de recreatieve fietser, de snelle forens op zijn speed-pedelec of de scholier die met een e-bike een net iets te lange fietsafstand naar school overbrugt. Er is een e-bike voor iedereen.

Er zijn maar liefst 60 e-bike merken aanwezig met natuurlijk een veelvoud aan modellen. En je kunt er net zo veel uittesten als je maar wilt. Naast merken als Sparta, Batavus, Koga, Flyer en Qwic behoort ook het oer-hollandse Gazelle tot de deelnemers. Langs het testparcours, e-powered by Bosch, kun je overal opstappen. Pak een e-bike en test. Overal langs de testbaan staan experts van alle merken die elke prangende vraag beantwoorden. Ook is er een apart parcours waar de snelle e-bikes, speed pedelecs, staan waar snelheden van maximaal 45 kilometer per uur gehaald worden.

De Jaarbeurs staat het eerste weekend van maart volledig in het teken van fietsen. Naast E-Bike Xperience vinden ook de Fiets en Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux plaats. Als bezoeker van E-bike Xperience heb je gratis toegang tot deze andere beurzen. Op Fiets en Wandelbeurs kun je inspiratie op doen voor je eerst volgende fietsvakantiebestemming. De sportievere fietsers laten hun hart sneller kloppen op Bike MOTION Benelux.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com