You are here: Home » Schoenen & laarzen » MADE BY SARENZA x VALENTINE GAUTHIER

MADE BY SARENZA x VALENTINE GAUTHIER

geschreven door Constance

Made by Sarenza ontwikkelde samen met de elegante Valentine Gauthier een capsule collectie en deze is vanaf 4 april as. verkrijgbaar.  In deze samenwerking staan gepassioneerde vrouwen met sterke karakters en een liefde voor schoenen centraal. Valentine wordt geïnspireerd door het dagelijkse leven van haar klanten, met wie ze haar visie van zowel hippe als verfijnde mode wil delen. En wie is er beter in staat om deze boodschap uit te stralen dan Sarenza.

Het scherpe oog van de ontwerpster merkte 4 van onze mooiste modellen op die ze op haar manier opnieuw heeft ontworpen. In lijn met het imago van de huisstijl zijn de keuzes gedurfd, verfijnd en geïnspireerd op een nonchalant chique zomer met accenten uit de nineties.

Fluweel, dé grote trend voor het komende seizoen, is de rode draad van deze minicollectie. Ribfluweel en/of moiré, het materiaal oogt luxe en zorgt voor een moderne touch, precies wat de ontwerpster wil bereiken. Het onweerstaanbare muiltje in de stijl van een mocassin wordt preppy gedragen zoals Jackie O., gecombineerd met t-shirt en een onberispelijke broek. De santiago boot wordt met een lange luchtige jurk gedragen, voor een stijl die zowel door Patti Smith geïnspireerde rock uitstraalt als Boheems. De slingback pump speelt het spel van de dubbele verleiding, met een hoge taille jeans  naar het beeld van de fascinerende Isabelle Adjani in L’Eté meurtrier. En tot slot zal de sandaal met hak in combinatie met een denim short en opgestoken haren, zoals B.B. het zou hebben gedurfd, de hoofden laten omdraaien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com