You are here: Home » Eten & koken » HEMA opent een paasei pop-up shop

HEMA opent een paasei pop-up shop

geschreven door Constance

Voor het eerst in de geschiedenis opent HEMA een paasei pop-up shop. De winkel, gevuld met duizenden paaseitjes, is van 9 maart tm. 1 april as geopend en bevindt zich aan  Runstraat 25 in Amsterdam. In totaal zijn er maar liefs 17 verschillende smaken chocolade paaseitjes verkrijgbaar bij HEMA, zoals karamel-zeezout, butter scotch, praline, kokos, advocaat en chocolademousse. Alle chocolade paaseitjes van HEMA zijn gemaakt van UTZ gecertificeerde cacao en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. Dus kom ze proeven!


HEMA staat al langer bekend om haar ruime assortiment aan paaseitjes en dit jaar worden daar maar liefst 3 nieuwe smaken aan toegevoegd: Discodip, tompouce en koffie-crisp! Heerlijk romige chocolade met een spannende vulling.

Discodip is heerlijk op een HEMA softijsje en vanaf nu ook in de HEMA paaseitjes te vinden. Het melkchocolade eitje is gevuld met een romige vulling met vanillesmaak en gekleurde discodip. Naast dit feestelijke eitje brengt HEMA haar favoriete gebak nu ook in een paasei variant uit. Het tompouce  paasei is gemaakt van melkchocolade, voor de helft gevuld met een romige crispvulling en met een helft roze fondant. Ook introduceert HEMA dit jaar koffie-crisp paaseitjes. Een intense smaak van pure chocolade in combinatie met koffie-crispvulling.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com