You are here: Home » Green gadgets » A Good Clean schoonmaakartikelen bij Action

A Good Clean schoonmaakartikelen bij Action

geschreven door Constance

Ik gebruik al een tijdje de schoonmaakartikelen van A Good Clean en deze producten ben ik, tot nu toe, alleen tegen gekomen bij Action. En ik vind ze echt geweldig. Nu vraag je je misschien waarom ik over deze schoonmaakproducten zo enthousiast ben. Nu dat heeft verschillende redenen. De schoonmaakproducten van A Good Clean maken krachtig schoon, maar ze zijn ook 100% biologisch afbreekbaar en bevatten 98-99% ingrediënten met een plantaardige basis en ze ruiken heerlijk.

De A Good Clean serie bestaat uit 5 producten; nl. een allesreiniger, afwasmiddel, keukenreiniger, badkamerreiniger en een luchtverfrisser.

De allesreiniger is gemaakt met essentiële oliën van rozemarijn & gember en is voor alles te gebruiken. Het afwasmiddel is gemaakt met essentiële oliën van sinaasappel en jasmijn en je hebt maar heel weinig nodig. De keukenreiniger verwijdert vet en vlekken en ruikt heerlijk naar de oliën van limoen & zwarte peper. (Ik had laatst een kring van rode wijn op tafelblad van mijn houten eettafel en zelfs 1 dag later haalde ik gemakkelijk de kring weg.) De badkamerreiniger (dit is een nieuw product en heb ik nog niet gebruikt) is gemaakt met de bergamot en jasmijn olie. En de luchtverfrisser (die je ook perfect als homespray kan gebruiken) geurt naar lavendel en patchoeli. En in alle producten zit ook gecertificeerde duurzame palmolie.

Wat houdt 100% van de actieve ingrediënten biologisch afbreekbaar precies in? . De gebruikte actieve stoffen in deze producten zijn makkelijk aeroob afbreekbaar. Verder selecteren wij ook onze wasactieve ingrediënten op anaerobe afbreekbaarheid. (Aerobe afbreekbaarheid wil zeggen dat de bacteriële afbraak gebeurt met behulp van zuurstof. Een vlotte afbreekbaarheid in aerobe omstandigheden is nodig om ervoor te zorgen dat de stoffen door de natuurlijke mechanismen snel worden afgebroken en dus uit het milieu verdwijnen. Anaerobe afbreekbare ingrediënten breken ook af als er geen zuurstof is. Zo breken deze stoffen zelfs af als ze bijvoorbeeld in slib/modder terecht komen.)

Verder hebben98% van de actieve ingrediënten  een plantaardige basis. Wat betekent dit? De gebruikte ingrediënten bestaan grotendeels uit hernieuwbare grondstoffen. Meer dan 50% van de grondstoffen van deze ingrediënten zijn herleidbaar tot een hernieuwbare bron. (De totale hoeveel gebruikte grondstoffen welke aan bovenstaande definitie voldoen  is >98%.)

Ben je nieuwsgierig geworden naar de The Good Clean producten en wil je ze eens uitproberen? Deze week is de hele serie in de aanbieding en betaal je slechts euro 0,99 per fles! Dus op naar de Action!

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Lelie 5 februari 2018 - 08:25

TOP!!!
Ben al onderweg naar de action 🙂
Ik hou van pure natuurlijke producten ook om te cleanen.
Pas de producten van Marcel’s soap in gebruik is ook waanzinnig goed en ruikt lekker!
Dus ik kan mooi vergelijken.
Zo krijg je toch zin om te gaan poetsen !

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com