Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer
  • Test; Moto Z2 Force en Motomods Test; Moto Z2 Force en Motomods
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen

Test; Motorola Moto Mods Polaroid Printer

Ik had het beloofd dat ik nog 1 Moto Mod zou gaan testen, en dat is de Polaroid Insta-Share Printer. En ik heb deze inmiddels ook uitgeprobeerd en deze Moto Mod is echt eentje waarvan je een grote glimlach om je lippen krijgt.

Er zijn meer smartphone merken die een kleine printer aanbieden, maar deze moet je altijd los van je telefoon meenemen en kan je dan printen dmv. NFC. De Polaroid Moto Mod klik je, net als alle andere Mods, gewoon vast op de telefoon, waardoor de printer onderdeel is van je Motorola Smartphone.

Ook Polaroid werkt met het zgn. Zinc papier (let op dat je het fotopapier goed in de printer legt, nl. met het papier waarop de QR code staat onderop.) en in elk pakje zitten 10 foto’s die je ook als sticker kan gebruiken. En je hebt ook de speciale Polaroid app nodig. In deze app kan je elke foto een leuk kader geven, als je dat wil.

Je kan een foto maken dmv. de sluiterknop op de Mod zelf, maar ook een foto maken met je Motorola telefoon en deze later laten afdrukken, een andere mogelijkheid is om foto’s vanuit je Social Media accounts te printen. Je moet er wel rekening mee houden dat de Polaroid Moto Mod eerst even opgewarmd moet worden maar daarna kan je achter elkaar printen, tot een max. van 20 foto’s want daarna moet de Polaroid Insta-Share printer weer aan de lader.

[youtube]https://youtu.be/SW6QwMxU99A[/youtube]

Conclusie; jullie weten dat ik heel enthousiast ben over het ‘concept’ van de Moto Mods en er zijn er een paar die ikzelf echt super handig en ook heel leuk vindt. En het lijstje is inmiddels uitgebreid met deze compacte fotoprinter!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?