You are here: Home » Test; Motorola Moto Mods Polaroid Printer

Test; Motorola Moto Mods Polaroid Printer

geschreven door Constance

Ik had het beloofd dat ik nog 1 Moto Mod zou gaan testen, en dat is de Polaroid Insta-Share Printer. En ik heb deze inmiddels ook uitgeprobeerd en deze Moto Mod is echt eentje waarvan je een grote glimlach om je lippen krijgt.

Er zijn meer smartphone merken die een kleine printer aanbieden, maar deze moet je altijd los van je telefoon meenemen en kan je dan printen dmv. NFC. De Polaroid Moto Mod klik je, net als alle andere Mods, gewoon vast op de telefoon, waardoor de printer onderdeel is van je Motorola Smartphone.

Ook Polaroid werkt met het zgn. Zinc papier (let op dat je het fotopapier goed in de printer legt, nl. met het papier waarop de QR code staat onderop.) en in elk pakje zitten 10 foto’s die je ook als sticker kan gebruiken. En je hebt ook de speciale Polaroid app nodig. In deze app kan je elke foto een leuk kader geven, als je dat wil.

Je kan een foto maken dmv. de sluiterknop op de Mod zelf, maar ook een foto maken met je Motorola telefoon en deze later laten afdrukken, een andere mogelijkheid is om foto’s vanuit je Social Media accounts te printen. Je moet er wel rekening mee houden dat de Polaroid Moto Mod eerst even opgewarmd moet worden maar daarna kan je achter elkaar printen, tot een max. van 20 foto’s want daarna moet de Polaroid Insta-Share printer weer aan de lader.

[youtube]https://youtu.be/SW6QwMxU99A[/youtube]

Conclusie; jullie weten dat ik heel enthousiast ben over het ‘concept’ van de Moto Mods en er zijn er een paar die ikzelf echt super handig en ook heel leuk vindt. En het lijstje is inmiddels uitgebreid met deze compacte fotoprinter!

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com