You are here: Home » Shoppen » Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep

Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep

geschreven door Constance

Shampoo voor de hond, vlekverwijderaar voor kleding en reiniger voor de vloer, dat kan allemaal schoon worden met de beroemde savon noir van familiebedrijf Marius Fabre. Deze zeep is natuurlijk én multifunctioneel en deze pure, zwarte olijfzeep op basis van plantaardige oliën wordt gemaakt in de oudste zeepfabriek van Frankrijk en bevat geen toegevoegde geur- en kleurstoffen of andere narigheid. Dat betekent zacht voor de huid, maar ook voor het parket, de marmeren badkamer en je leren jas. Deze natuurlijke schoonheid vervangt moeiteloos een kast vol producten voor het reinigen en onderhouden van huis, tuin en huisdieren. Vieze vloeren van terracotta tot hout, aangekoekte pannen, vlekken in kleding; zwarte zeep weet raad. Schoon was nog nooit zo groen!


Savon Noir is bijzonder. Marius Fabre is dé producent in Frankrijk van deze zwarte zeep met brede range plus uniek recept voor in en om het huis. Neem nou het zeeppompje met nostalgisch etiket als knipoog naar de jaren ’50, decoratief én handig voor de afwas. De zwarte olijfzeep is puur natuur en ontzettend zacht voor de huid. En savon noir kan meer, veel meer. Het is uiterst effectief bij het schoonmaken van de vloer, ongeacht of die van hout, steen, linoleum of marmer is. Tegels in keuken en badkamer blinken weer als nieuw en ook je zilveren bestek en juwelen worden prachtig schoon. Ook is de zeep perfect om leer te reinigen en te voeden, verfkwasten schoon te maken en planten te beschermen tegen bladluis en andere insecten. En de hond kan er heerlijk mee in bad. Hoe multifunctioneel wil je het hebben?

Wie van tuinieren houdt kan met de zwarte olijfzeep zijn hart ophalen. Het is een groen alternatief zonder gifstoffen dat volkomen veilig is voor mens en milieu. De zeep, voor de tuin speciaal geleverd in een handige spray, is ideaal om planten te beschermen tegen bladluis en andere insecten en om die nare zwarte schimmel te verwijderen. Heb je een moestuin? Zwarte olijfzeep is volledig veilig om je radijsjes, basilicum en fruit mee te besproeien. Het is puur natuur en is met het Ecocert keurmerk zelfs toegestaan in de biologische landbouw. Je tuin ligt er prachtig bij en het milieu heeft er geen enkele last van. Kortom: een gezond schoonmaakmiddel voor een gezonde tuin.

De Marius Fabre zepen zijn verkrijgbaar bij de betere drogist, concept stores en online via diverse webshops. De zwarte olijfzeep collectie bestaat uit het 500ml pompflesje, de 250ml tube, de 500 ml spray voor huis of tuin en een fles van een liter. De zeep is zuinig en gemakkelijk in gebruik en vervangt moeiteloos een kast vol huishoudproducten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com