You are here: Home » Beauty » Pop beautyblender in oranje

Pop beautyblender in oranje

geschreven door Constance

Ben je een fan van de beautyblender? Dan is het is tijd om een statement te maken met je beauty routine want de  beautyblender pop is er een felle oranje kleur die gegarandeerd aandacht trekt. De inspiratie voor de nieuwe pop komt van de pop-art beweging uit de jaren ’60. Deze vrolijke kleur zal de beauty artist in je inspireren en is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.


Alle beautyblenders zijn handgemaakt van exclusief beautyblender foam met een skin-mimicking textuur die je make-up niet absorbeert en zorgt voor een flawless resultaat. Zo creëer je perfecte coverage met minimaal make-up verbruik, of je nou primers, foundation, BB creams, poeders of crème blush gebruikt. De beautyblender pop is latex- en geurvrij.

Hoe gebruik je een beautyblender?
Dat is heel simpel; wet.squeeze.bounce! (En na gebruik cleanse & replace.)
wet. Maak je beautyblender nat zodat hij ongeveer twee keer zo groot wordt.
squeeze. Knijp het overtollige water eruit en droog in een handdoek.
bounce. Dep je beautyblender tegen je gezicht bij het aanbrengen van je make-up.
cleanse. Reinig je sponge na elk gebruik om hem in topconditie te houden.
replace. Vervang je beautyblender na elke drie maanden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com