Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony
  • Oudjaarsavond vier je met HEMA Oudjaarsavond vier je met HEMA
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

Valentijnsdag bij HEMA

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om je geliefde(n) eens extra te verwennen. Of het nu een chocoladeroos is voor je vriend of mooie beautyproducten voor jouw moeder. Er is aan iedereen gedacht.

Als het aankomt op echte verwennerij, dan is een beautyproduct een geweldig cadeau. Denk aan een doucheschuim of een heerlijke bodylotion. Een hartvormige bruisbal zorgt voor een ultiem romantisch badmomentje. Om al het moois in op te bergen, zijn er rosé-goudkleurige toilettassen. Mochten de emoties te hoog oplopen dan is er ook een tissuedoos moet een toepasselijk design, om de tranen mee te drogen.
Ook voor je Valentijn outfit zit je goed bij HEMA. Dit jaar heeft HEMA namelijk een Valentijnshirt in de damescollectie om jouw look compleet te maken. Deze ligt nu in de winkels en is te bestellen via hema.nl. Ga je aan de slag in de keuken? Dan is er een Valentijnschort met bijpassende handschoenen verkrijgbaar.


Wie wordt er nou niet blij van Valentijnlekkernij? Dit jaar heeft HEMA allerlei lekkers in het assortiment om jouw Valentijn mee te verwennen. Maak jouw geliefde blij met heerlijke bonbons, confetticakes, chocolade hartjes, hartvormige koekjes of spekjes. Voor de echte romanticus is er een chocolade roos verkrijgbaar.


Voor wie wat groter wil uitpakken is er naast al het snoepgoed ook Valentijngebak. Ook de publieksfavoriet, de tompouce, wordt voor de gelegenheid in een nieuw jasje gehesen en is verkrijgbaar met roze vulling en hartjes. Het gebak is vanaf 8 februari verkrijgbaar op de gebakafdeling en via hema.nl.


Jouw Valentijn verdient dit jaar vast een beetje extra. Verpak jouw cadeau in één van de leuke geschenkverpakkingen. Of versier het hele huis met de confettiballonnen in de vorm van een hart. Maar ook met een leuke kaart zet je jouw Valentijn dit jaar in het zonnetje. Schrijf een speciaal bericht op de scratch card die een geheime boodschap bevat, om het nog net even wat specialer te maken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?