You are here: Home » Beauty » De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan

De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan

geschreven door Constance

De wereld van scheermesjes blijft zichzelf verbeteren en dat blijkt met de nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense want dit is niet ’s werelds 1e scheersysteem dat te personaliseren is en dat voorkomt een geïrriteerde huid. Maar de Hydro 5 Sense heeft ook een schokabsorberende technologie,en dit is een mechanisme dat zich aanpast aan jouw scheerbewegingen.

Want in Wilkinson Sword’s nooit aflatende missie het perfecte scheersysteem te ontwikkelen, gooien ze het met de Hydro 5 Sense over een andere boeg: one size fits all voldoet niet meer, wat mannen willen, is een scheersysteem dat voor hén gemaakt is. Omdat geen gezicht en scheerritueel hetzelfde is, bedachten de technici van Wilkinson Sword een scheersysteem dat zichzelf aan de contouren en bewegingen van elke afzonderlijke man aanpast. In het handvat zit een mechanisme dat reageert op verschillende drukniveaus tijdens een scheerbeurt, en daar reageren de mesjes dan weer op. Als de druk afneemt, verandert het scheersysteem weer terug naar de oorspronkelijke staat.

Revolutionair, maar in de Hydro 5 Sense schuilt nog meer geavanceerde techniek. Zo is er de schokabsorberende technologie die voor een zachter contact met de huid zorgt, óók als er met het mesje veel druk wordt uitgeoefend.
Beide innovaties voorkomen huidirritatie, wat de voornaamste klacht is van mannen bij het scheren. Met name scheren rond de kaaklijn is lastig met een niet-flexibel scheersysteem.

De nieuwe Hydro 5 Sense navulverpakkingen van scheermesjes met gelcartridges zorgen voor een verdere personalisatie van de scheerbeurt. Mannen kunnen kiezen uit 2 verschillende gels: ‘comfort’, met kruidenextracten die speciaal is samengesteld voor de gevoelige huid, en ‘energize’, met menthol waardoor je huid na het scheren energiek aanvoelt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com