You are here: Home » Accessoires » essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’

essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’

geschreven door Constance

In april en mei as. presenteert essence bij Etos een nieuwe kwastencollectie voor het perfect aanbrengen van makeup, concealer en meer. De nieuwe trend edition “girl squad” biedt unieke kwasten die er stuk voor stuk uitzien als powergirls van een true “girl squad“.

De collectie kwasten bestaat uit een
– blending brush en dit is een kwast met afgeronde haren waarmee je verschillende oogschaduwtinten kan blenden.
– face perfector brush en deze taps toelopende, superzachte  kwast is ideaal voor het aanbrengen van alle soorten poedertexturen. En: je kunt er perfect mee blenden.
– concealer brush en hiermee kan je alle concealer texturen – creamy, vloeibaar of poederachtig – perfect aan brengen op alle zones van je gezicht, ook de moeilijk bereikbare.
– brow and liner brush en dit slanke kwastje met dichte haartjes is ideaal om expressieve eyeliners te creëren. Ook je wenkbrauwen accentueer je precies en perfect met dit kwastje.
– angled smokey eye brush en deze is ideaal voor het creëren van stijlvolle smokey eyes.
– define & fade lip brush en deze is ideaal voor een perfecte lipcontour én om je lippen in te vullen met kleur.
– highlighting and contouring brush is een grote kwast die de contouren van je gezicht volgt en hij is ook geschikt om te contouren en het aanbrengen van blush, highlighter of een bronzer.
– all-rounder cream brush die alle soorten crèmetexturen perfect op je huid aanbrengt, zonder dat ie teveel van het product achterlaat.
– eyeshadow brush en met deze kwast breng je oogschaduw ruim aan op grotere oppervlakken, maw.  supersnel en gemakkelijk.
Verder is er ook een speciale transparante make-up bag om al je kwasten mee te nemen, waar je naar toe gaat. En kan je dus altijd zien welke kwast je nodig hebt.

En heel leuk zijn ook de nail & styling stickers waarmee je je nagels of je beauty tools kan versieren voor een personal touch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com