Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • De essence Adventskalender komt eraan De essence Adventskalender komt eraan
  • Bondi Sands Self Tanning Foam Dark Bondi Sands Self Tanning Foam Dark
shoppen

Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport

Elke wintersporter weet dat het belangrijk is om je huid en lippen goed te verzorgen tijdens je ski of snowboardvakantie. En met de vernieuwde Etos Ski-lijn is het Bye bye gebarsten lippen en droge, verbrande huid en geniet je zorgeloos van de sneeuw en de zon.

De Etos Ski kids cream heeft een SPF 50+ hoog. Deze beschermende crème zonder parfum is speciaal voor de gevoelige kinderhuid  en beschermd tegen extreme weersomstandigheden  en de zeer sterke UVA- en UVB-straling op grote hoogte. De handige tube maakt smeren extra makkelijk. De crème is verrijkt met vitamine E, hydrateert en beschermt de kinderhuid tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Etos Ski combi stick SPF 30 hoog & Ski combi stick SPF 50 hoog zijn handige tube met een ingebouwde lipbalm. De crème beschemt je huid bij extreme weersomstandigheden en op grote hoogte tegen de sterke UVA- en UVB-straling. De crème is verrijkt met vitamine E, hydrateert en helpt huidveroudering
tegen te gaan.

Etos Ski lip therapy is een herstellende en verzachtende lipbalm verrijkt met kokosolie. De lip therapy herstelt gebarsten lippen die aangetast zijn door kou en wind.

Etos Ski face cream SPF 30 en SPF 50 beschermt je huid bij extreme weersomstandigheden en op grote hoogte tegen de sterke UVA- en UVB-straling. De crème is verrijkt met vitamine E, hydrateert en helpt huidveroudering tegen te gaan.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?