You are here: Home » Beauty » Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport

Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport

geschreven door Constance

Elke wintersporter weet dat het belangrijk is om je huid en lippen goed te verzorgen tijdens je ski of snowboardvakantie. En met de vernieuwde Etos Ski-lijn is het Bye bye gebarsten lippen en droge, verbrande huid en geniet je zorgeloos van de sneeuw en de zon.

De Etos Ski kids cream heeft een SPF 50+ hoog. Deze beschermende crème zonder parfum is speciaal voor de gevoelige kinderhuid  en beschermd tegen extreme weersomstandigheden  en de zeer sterke UVA- en UVB-straling op grote hoogte. De handige tube maakt smeren extra makkelijk. De crème is verrijkt met vitamine E, hydrateert en beschermt de kinderhuid tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Etos Ski combi stick SPF 30 hoog & Ski combi stick SPF 50 hoog zijn handige tube met een ingebouwde lipbalm. De crème beschemt je huid bij extreme weersomstandigheden en op grote hoogte tegen de sterke UVA- en UVB-straling. De crème is verrijkt met vitamine E, hydrateert en helpt huidveroudering
tegen te gaan.

Etos Ski lip therapy is een herstellende en verzachtende lipbalm verrijkt met kokosolie. De lip therapy herstelt gebarsten lippen die aangetast zijn door kou en wind.

Etos Ski face cream SPF 30 en SPF 50 beschermt je huid bij extreme weersomstandigheden en op grote hoogte tegen de sterke UVA- en UVB-straling. De crème is verrijkt met vitamine E, hydrateert en helpt huidveroudering tegen te gaan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com