You are here: Home » Kindergadgets » Kindertip; Playmobil cruiseschip op SS Rotterdam

Kindertip; Playmobil cruiseschip op SS Rotterdam

geschreven door Constance

Maandelijks kreeg Playmobil de vraag of er een cruiseschip in de Playmobil collectie kon komen. En nu is het eindelijk zover want er is nu een Playmobil Cruiseschip. De indrukwekkende aanwinst is maar liefst 66cm lang en onder meer uitgerust met hutten, een restaurant, zonnedek en zwembad met glijbaan; alle ingrediënten om je op een luxe vakantie op zee te wanen.

Het cruiseschip is tevens de grootste boot uit de collectie. De passagiers aan boord van het luxe speelschip kunnen zonnebaden op het dek en overnachten in één van de hutten. Voor wat verkoeling is er een (met water vulbaar) zwembad aanwezig, mét een glijbaan. En wie honger krijgt, kan een hapje eten in het restaurant. Ondertussen stuurt de kapitein van het schip de speelfiguren naar de mooiste bestemmingen. Tenzij er een noodgeval is; daarvoor is er een reddingsboot aanwezig.


Vanaf nu kunnen kinderen aan boord van Nederlands bekendste cruiseschip ss Rotterdam kennismaken met het Cruiseschip en meer speelgoed uit de collectie in de speciaal ingerichte Playmobil-kajuit. Het ss Rotterdam is het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn. Het schip heeft vele wereldzeeën bevaren en ligt aangemeerd in Rotterdam, waar het gratis toegankelijk is voor publiek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com