Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Emma Matras scoort ‘Beste uit de Test’ bij de Consumentenbond Emma Matras scoort ‘Beste uit de Test’ bij de Consumentenbond
  • Zo kies je de juiste matras Zo kies je de juiste matras
  • Auping Better Days slaap app Auping Better Days slaap app
  • Waarom een waterbed een goed bed is! Waarom een waterbed een goed bed is!
  • Hoe verleng ik de levensduur van mijn nieuwe matras? Hoe verleng ik de levensduur van mijn nieuwe matras?
shoppen

Ga lekker slapend 2018 in, met Matt Sleeps

Wil je in 2018 echt lekker slapen of zoek je nog steeds het perfecte matras? Dan zijn de matrassen van Matt Sleeps de oplossing. Na de introductie, anderhalf jaar geleden, van hun 1e matras hebben zij nu een geheel nieuwe innovatie, nl. een matras dat je zelf kan aanpassen aan jouw slaapvoorkeuren. Hiermee is het Matt Sleeps gelukt om 6 matrassen in-een te lanceren, de Matt 2.o.

De één houdt van zacht en warm, de ander van stevig en koel. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren wat betreft zijn matras. Matrassen start-up Matt Sleeps heeft zichzelf als doel gesteld om iedereen ‘de beste tijd in de slaapkamer’ te kunnen bieden. Dat betekent oa. lekker slapen, alleen of samen. Een bedpartner met afwijkende slaapvoorkeuren maakt het vinden van een perfect matras moeilijk. Met dit gegeven heeft Matt Sleeps het matras dat ze anderhalf jaar geleden lanceerden verbeterd.

Het matras bestaat uit 5 verschillende lagen, waarvan er 4 afzonderlijk van elkaar draaibaar zijn. De hoes is makkelijk van het matras af te ritsen waardoor de lagen gedraaid kunnen worden en het matras harder, zachter, koeler of warmer gemaakt kan worden. Op de website van Matt Sleeps krijg je, op basis van opgegeven gewicht en slaapvoorkeur, een advies voor 1 van de 6 varianten, die thuis nog zelf aan te passen is. Naast deze innovatie heeft het bedrijf zijn proefperiode verlengd naar 120 dagen. Zo kan je,a ls je dat wilt, op elke variant 20 dagen slapen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?