Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Bondi Sands Self Tanning Foam Dark Bondi Sands Self Tanning Foam Dark
  • Summerproof met Kruidvat Summerproof met Kruidvat
  • L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond
shoppen

Start je detox in januari met Boots

Als december achter de rug is, lassen veel mensen een detox maand in. En om deze stralend door te komen is er de Champneys Detox lijn en hiermee creƫer je kleine verwen momentjes. Het is belangrijk dat je geniet van momentjes die je gelukkig maken, zoals schone, frisse lucht of het verzorgen van het lichaam.

De Champneys Detox Skin Firming lijn van Boots is speciaal ontwikkeld om de huid te reinigen en te verstevigen, en dat gewoon thuis. Na het gebruiken van de producten voelt het lichaam weer als nieuw aan.

Champneys Detox Seaweed & Sea Salt Scrub is een diepreinigende scrub en is 1 van de meest populaire spa behandelingen. De Champneys Detox Seaweed and Sea Salt Scrub is verrijkt met natuurlijke zeemineralen, die oppervlakkige onzuiverheden verwijderen. De scrub heeft daarnaast een diepreinigende werking, waardoor je huid na afloop weer fris en als nieuw aanvoelt.

Champneys Detox Skin Firming Body Butter heeft een citrusgeur en deze doet wonderen doen voor onze zintuigen. Om je weer fit te voelen is de Champneys Detox Skin Firming Body Butter verrijkt met een vleugje citroen, sinaasappel en verwarmende kardemon. Een hydraterend trio van kokosnootolie, shea butter en cocoa butter staat garant voor een heerlijk zachte en gladde huid.

Champneys Detox Skin Firming Shower Scrub geeft de ultieme spa ervaring is bij elkaar gebracht in een eenvoudige en effectieve scrub die de huid diep reinigt, onzuiverheden verwijdert en zorgt voor een zachte, stevig aanvoelende huid, maw. ideaal voor je dagelijkse detox behandeling thuis.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?