You are here: Home » Beauty » Slank & fit in 2018 met Oenobiol Paris Silhouette

Slank & fit in 2018 met Oenobiol Paris Silhouette

geschreven door Constance
Wil je een paar kilo’s kwijt na de feestdagen? Of voel je je momenteel niet zo lekker in je vel? De producten van Oenobiol Paris Silhouette kunnen je net een steuntje in de rug geven. De visie van arts en voedingsdeskundige Marie Béjot is dat onze voeding de basis is voor onze schoonheid. Onze voeding bepaalt mede hoe we eruit zien en hoe we verouderen.
Een goede gezondheid is dus zichtbaar aan de buitenzijde en een mooi figuur begint van binnen. Het liefst willen we allemaal de beste versie van onszelf zijn. We willen er goed uitzien en lekker in ons vel zitten. Soms maken die paar kilootjes minder een groot verschil. Met oog op het nieuwe jaar willen we allemaal weer fris van start gaan.
Wist je dat 25% van de Nederlanders het goede voornemen heeft om af te vallen in het nieuwe jaar? De meeste mensen vinden het niet moeilijk om te starten met afvallen, maar volhouden is een grote uitdaging. Structureel afvallen houdt in dat er voortaan gekozen wordt voor verantwoorde voeding en meer beweging. Naast deze aanpassingen kun je vaak wel een steuntje in de rug gebruiken.
Oenobiol Paris Silhouette biedt een reeks producten aan die je zowel helpen de extra kilo’s kwijt te raken, als je gedurende de dag. Zo houd je jouw gewicht onder controle en zit je lekkerder in je vel.
Oenobiol Paris Silhouette biedt 4 verschillende producten:
Silhouette Boost -400 kcal en Capteur 3-in-1 helpen bij het afslanken en verminderen van het lichaamsgewicht. Beide formuleringen zijn klinisch bewezen.
Silhouette Support Energie en Verminder Tussendoortjes bieden extra ondersteuning gedurende
de dag tijdens de periode van het afslanken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com