You are here: Home » Home gadgets » Weg met de viezigheid, begin 1 januari in een schoon huis

Weg met de viezigheid, begin 1 januari in een schoon huis

geschreven door Constance

Oudjaarsavond staat voor de deur en dan begint men vaak met het maken van goede voornemens. En een van de meeste gemaakte voornemens is, behalve meer sporten, minder eten en drinken, minder stress. En je kan je jaar stressvrij beginnen in een schoon huis en zo hou je tijd over voor andere, leuke dingen. Maar hoe doe je dat?

Hagelslag, kattenharen en feestelijke confetti; de iRobot Roomba-serie laat het allemaal moeiteloos verdwijnen. De robotstofzuigers zijn voorzien van intelligente sensoren die de robot automatisch door de woning sturen. Het apparaat maakt zestig beslissingen per seconde, terwijl hij onder meubels en rondom spullen navigeert. Ook handig: via de iRobot HOME-app zet je elke Roomba-robotstofzuiger op afstand aan, fijn wanneer er bijvoorbeeld onverwachts bezoek komt.

Voor elk huishouden en voor ieder persoon is er een geschikt model. Het 3-staps reinigingssysteem met zijborstel voor reiniging in hoeken van de Roomba 696 is speciaal ontworpen voor het losmaken, oppakken en opzuigen van stof en vuil op alle vloertypen. Ga je voor vijf keer meer kracht? Dan kies je de Roomba 896. En een robotstofzuiger die zichzelf moeiteloos door het huis beweegt, bijhoudt waar hij zich bevindt en zichzelf oplaadt tot het werk is gedaan? Dat is de Roomba 960. Dankzij de Clean Map rapporten zie je namelijk waar de robot heeft gereinigd, het dekkingsgebied en de duur van voltooide taken. En voor diegenen die behoefte hebben aan extra diepere reinigingskracht op tapijt, is er de Roomba 980 met het nieuwe AeroForce-reinigingssysteem met tapijtboost.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com