Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • Zo voorkom je een inbraak tijdens je vakantie Zo voorkom je een inbraak tijdens je vakantie
ladygadgets

December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur

Voor een fietsland als Nederland is de Canadese uitvinding SmartHalo eigenlijk onontbeerlijk. De SmartHalo is een apparaat dat je op je fietsstuur bevestigd en hij geeft je de snelste weg naar je bestemming, zorgt voor verlichting als het donker is, helpt je om veilig aan te komen en beschermt je fiets met een geïntegreerd alarmsysteem tegen diefstal.

SmartHalo komt tegemoet aan de uitdagingen van fietsers in de stad en draagt bij aan groenere, vriendelijkere steden. Dit omdat je, dankzij de visuele informatie en geluiden op de SmartHalo, je smartphone in je jaszak of tas kunnen laten zitten. Met zijn strakke design past SmartHalo bovendien op elk fietsstuur. Hij is via bluetooth te koppelen aan de SmartHalo-app die geschikt voor Android en iOS.

Wat kan de SmartHalo allemaal? Allereerst nauwkeurige en intuïtieve navigatie met de veiligste en snelste routes, zonder dat je je blik van de weg af hoeft te halen. Een goed voorlicht dat automatisch aanspringt in het donker (en ook weer uitgaat in het licht) en hierdoor is in het donker rijden veiliger en plezieriger. Je fiets is beschermd, dmv. een luid alarm, tegen diefstal. Dankzij geavanceerde sportfuncties houdt de SmartHalo automatisch je fietsactiviteiten bij en analyseert deze zonder het apparaat handmatig in of uit te schakelen. Tenslotte geeft je SmartHalo persoonlijke assistent automatisch een notificatie bij inkomende telefoongesprekken dmv. een blauwe stip.
[youtube]https://youtu.be/lfbKndy0l6o[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?