You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Wiko VIEW smartphone

Test; Wiko VIEW smartphone

geschreven door Constance

Binnenkort krijg ik de Wiko VIEW smartphone opgestuurd voor een test. Nu denk je misschien Wiko, wat is dat nu voor merk? Wiko is een Frans merk en zij maken voordelige smartphones waarbij er wel gelet wordt op  kwaliteit, design en performance. Zij mikken voornamelijk op smartphones die onder de euro 250 kosten, en ze zijn altijd simlock vrij, hebben een dualsim en het geheugen kan worden uitgebreid met een micro SD card. En hierdoor zitten alle Wiko telefoons onder de grens van een BKR registratie als je kiest voor de combinatie met een abonnement.

Eind vorige maand heeft de Wiko VIEW (euro 179 voor 16GB en euro 199 voor 32 GB) een Tech Award gewonnen, in de categorie ‘Budget Smartphone’. De VIEW heeft een 5,7-inch scherm met een 18:9 formaat en het is de 1e smartphone, onder de euro 200, die deze technologie heeft. Er is ook een VIEW XL met 5.99-inch scherm en deze kost euro 229,99.

De VIEW heeft 2 camera’s;  een 16 MP-selfiecamera en een 13 MP-hoofdcamera gebruikt. Met de selfiecamera maak je selfies met levendige kleuren en scherpe details. Maar ook de hoofdcamera biedt uitgebreide mogelijkheden. Zoals de Auto Scene Detection-functie die je instellingen vanzelf optimaliseert voor elke situatie. Of de functies Pro Mode en HDR, waarmee je eenvoudig foto’s maakt van professionele kwaliteit. Met Live Artistic Blur creëer je eenvoudig een wazige achtergrond om het onderwerp op je foto extra te benadrukken. Daarnaast heb je nog meer artistieke effecten tot je beschikking met onder meer Live Filters en Face Beauty.

En met de Super Pixel-functie vergroot je je resolutie tot 52 megapixel en leg je details en texturen haarscherp vast. Dankzij videostabilisatie zijn bewogen, onscherpe en schokkerige beelden verleden tijd. Of voor mooie en bijzondere effecten kan je gebruiken maken van de Time Lapse-functie.

De Wiko VIEW is er 4 kleuren; Black, Cherry Red, Deep Bleen en Gold.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; De Wiko VIEW XL smartphone - Lifestylelady.nl 28 januari 2018 - 17:00

[…] Test; Wiko VIEW smartphone […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com