You are here: Home » Eten & koken » Vier Oud & Nieuw in stijl met HEMA

Vier Oud & Nieuw in stijl met HEMA

geschreven door Constance

Volgende week hebben we de kerstdagen alweer achter ons liggen en maken we op voor Oudjaarsavond en vieren we 2018! Bij HEMA vind je alles om 2017 vaarwel te zeggen en het nieuwe jaar te vieren. Van slingers en discoballen tot aan oliebollen en bubbels. Een oud en nieuw feestje, hartstikke gezellig maar altijd veel werk. HEMA helpt je een handje met, bordjes, bekertjes, servetten, cocktailprikkers, tafelkleden en kartonnen etagères in de themakleuren: goud, zilver, wit en zwart.


En natuurlijk geef je je feest net dat beetje extra met leuke versieringen. Zo heet HEMA een slinger met glitter sterren en een slinger met de tekst hello new year. Ontvang je gasten met een glittergordijn van zilverkleurige folieslierten. Een echte eyecatcher is de discobal; hang het onder een spotje en je krijgt een geweldige lichtspeling op je muren. De discobal beker met rietje maakt het plaatje helemaal compleet. En met de kartonnen foto props, discoballen tiara en goudkleurige feesthoedjes ga je tijdens je nieuwjaarsfeestje extra leuk op de foto. Verder zijn er onder andere serpentines, confetti-ballonnen en folieballonnen in de vorm van een champagnefles en het jaargetal 2018. Als afsluiter kun je met de party poppers goudkleurige confetti de lucht in schieten, tot wel acht meter hoog.


Zonder oliebollen (naturel of met krenten en rozijnen) en appelbeignets is oud en nieuw niet compleet en je kan ze vanaf volgende week woensdag (de 27e) kopen op de gebaksafdeling.  En wat dacht je van de nieuwe prosecco-frambozen schuimtaart, afgewerkt met witte chocoladekrullen.

Ook mag het bekende glas bubbels niet ontbreken, speciaal voor Oud & Nieuw is de bekende Copa Sabia Reserva Brut in een feestelijk, limited edition jasje gestoken. Deze cava heeft een bijzonder fijne mousse, is lekker fris en heeft intense aroma’s van wit fruit. Afkomstig uit de Pénedes, het gebied ten zuidwesten van Barcelona. Wijnexpert Harold Hamersma heeft deze cava onlangs bekroond met een 8. HEMA heeft ook een alcoholvrij alternatief: Hugo Zero. Dit is een feestelijke bubbel met de smaak van vlierbloesem en munt. Voor de kleintjes is er natuurlijk Jip & Janneke appel-bubbelsap in een goudkleurige limited edition fles.

Met vuurwerk luid je het nieuwe jaar pas echt spetterend in. HEMA heeft een kindervuurwerkpakket met fop- en schertsvuurwerk, met oa. sterretjes en knalerwten. Ook is er een jeugdvuurwerkpakket met nieuwe categorie-1-vuurwerkitems zoals grondbloemen. Daarnaast is er ook een siervuurwerkpakket verkrijgbaar (minimum leeftijd 18 jaar). Voor extra veiligheid heeft HEMA voor €1,- een set met een veiligheidsbril voor kinderen én volwassenen en een aansteeklont om vuurwerk mee aan te steken. De veiligheidsbril zorgt ervoor dat je ogen worden beschermd tijdens het kijken naar en afsteken van vuurwerk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com