You are here: Home » Audio & video » Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn

Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn

geschreven door Constance

Steeds vaker dragen we oordopjes naar concerten en clubs maar die zien er nu niet echt heel hip en trendy uit en vaak schaam je dan ook dat je oordoppen draagt.

Dat is met Knops wel heel anders, want de Knops dopjes zo zijn groot én mooi dat ze wel opvallen en hierdoor zie je al vanaf een flinke afstand dat iemand ze draagt en dat is dan ook de bedoeling want ze mogen gezien worden.

Je doet de Knops in je oor en je kan, als je aan de grote knop draait die in je oorschelp zit, kiezen voor 1 van de 4 standen. Stand 1 dempt het minste en stand 4 het meest (vergelijkbaar met een overear headset). Dus als je dicht bij het podium of een box staat zet je de Knops in stand 4 en als je een drankje wilt bestellen ga je voor stand 1. Er zit geen elektronica in de oordoppen, maar er wordt gebruik gemaakt van 4 verschillende filters.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com