You are here: Home » Fashion » Like Gooische Frutsels op Facebook & win!

Like Gooische Frutsels op Facebook & win!

geschreven door Constance

Het Nederlandse sieraden- en kledingmerk Gooische Frutsels heeft weer een leuke actie op Facebook. Zij zijn op weg naar de 3.500 fans op Facebook en zodra Gooische Frutsels dit bereikt heeft geven zij een mooie armband of ketting (twv. euro 29,95) weg uit de nieuwe studdy collection. Dus laat snel je ‘like’ achter.

De studdy collection is gemaakt van leer en bestaat uit diverse armbanden, kettingen, riemen en een onmisbaar én handig festival tasje.

En deze maand heeft Gooische Frutsels nog een andere leuke actie want alle items uit hun comfortabele kledinglijn kosten nu slechts euro 19,00 per stuk!

En alle kleding wordt op een verantwoorde wijze geproduceerd, zonder kinderarbeid, bij kleine productiebedrijven in Europa. De sieraden worden vervaardigd in eigen atelier en in diverse sociale werkplaatsen, waar alle ontwerpen met zorg, liefde en passie worden gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com