Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Test; Case Logic SnapView hoes voor Samsung GALAXY tab Test; Case Logic SnapView hoes voor Samsung GALAXY tab
  • Standaard voor je Smartphone Standaard voor je Smartphone
  • Kookboekenstandaard voor kookboek en iPad/Tablet Kookboekenstandaard voor kookboek en iPad/Tablet
  • iPad standaard en lader iPad standaard en lader
  • iPad standaard iPad standaard
wonen

Stuur dit jaar een houten kerstkaart van Hallmark

Het kaartenmerk Hallmark heeft dit jaar iets geheel nieuws voor ‘The most wonderful time of the year’. Naast alle warmte en gezelligheid  van dierbaren om ons heen, is het ook het moment van het jaar om je uit te spreken en je te verplaatsen in een ander. Iemand een hart onder de riem te steken voor
het komende jaar of juist te vertellen hoe ontzettend trots je op hem of haar bent, dus stuur je een kaartje. En met de nieuwe houten kaart van Hallmark wordt een bijzondere boodschap een blijvende herinnering.

De houten kaart bestaat  voor 70% uit gerecycled  materiaal en is daardoor niet alleen origineel maar ook duurzaam. De stijlvolle afwerking maakt het tevens een geschikt item voor het interieur. Er wordt namelijk een bijpassende kaartstandaard meegeleverd zodat de kaart een mooie plek in huis kan krijgen. Hierdoor is de kaart een blijvende verrassing waar je keer op keer van kunt genieten. De houten
kaart  kan  naar  hartenlust  gepersonaliseerd  worden naar eigen smaak,  met een tekst, foto en leuke decoraties.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?