You are here: Home » Balkon & stadsterras » Sodastream geeft je het perfecte Staycation gevoel

Sodastream geeft je het perfecte Staycation gevoel

geschreven door Constance

Toeval bestaat niet, denk ik soms. Want vandaag stond de postbode voor mijn deur met een groot pakket van Sodastream. En nu vraag je je misschien af, hoezo is dit toeval?

Morgen ben ik jarig (heel veel kaarsjes op de taart) dus heb ik alvast een pré verjaarsdagcadeau gekregen. En as. zaterdag vertrekken Testman, Testpoezen Noa & Lotta en ikzelf (eindelijk) naar Spanje om naar vakantieappartement te gaan en kan de Sodastream mooi mee, zodat wij geen dure flessen bruiswater in de supermarkt hoeven te kopen.

En wat zat er in het Sodastream pakket? Allereerst de Sodastream zelf (model Spirit), een cilinder en een bijpassende waterfles. Voor on-the-go de speciale My Only Bottle, een (milieuvriendelijk) metalen rietje en 4 verschillende Sodastream siropen; Italian Spritz (voor een Aperol Spritz mocktail), de Bahamas Pina Colada mocktail, een flesje Fruit Drop Grapefruit en een flesje Fruit Drop Raspberry.

De Fruit Drop siropen geven, met een paar drupjes (drops) je water (20 liter lang) al een heerlijke smaak, en de mocktail siroop is goed voor 9 liter genieten in Gardenië of Balkonia.

Met een volle Sodastream cilinder maak je tot 60 liter vers bruis water, waarbij je zelf kan kiezen hoe sterk je de bubbels wilt hebben, 1x drukken geeft een lichte bruis, 2x drukken medium en met 3x drukken krijg jeeen krachtige stevige bruisbubbel. De Sodastream Spirit is er in het wit en zwart.

En de nieuwe My Own Bottle, gekozen tot product van het jaar 2020, kan je heel gemakkelijk mee nemen, dus ideaal voor een dagje strand (in Nederland).

Wil je nog meer in de stemming komen? Sodastream heeft, speciaal voor #staycation, een lekkere zonnige playlist samengesteld op Spotify ‘SodaSummer’ en ook een aantal heerlijke mocktails klaarstaan, zodat jij en je besties heerlijke mixjes kunnen drinken. Zoals een overheerlijke Sunny-Share.

En zoals ik al eerder meldde toeval bestaat niet, want deze week is de Sodastream Mega Kit (met daarin een zwarte Sodastrean Spirit, een cilinder, 2 grote en 1 kleine fles) in de bonus aanbieding.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com